Kreativne ideje za enterijer kupatila

postavljeno 2015-11-09 15:16:15, autor DIVIS AGENT

Verovatno se pitate kako neko može napraviti malo kupatilo tako da bude i funkcionalno, bez kompromisa u estetici.

Ukoliko planirate da u narednom periodu osvežite izgled kupatila, na pravom ste mestu. Ideje koje predstavljamo mogu poslužiti kao inspiracija za uređenje kupatila.

Kupatilo je prostor koji omogućava da budete kreativni, da koristite boje i ukrase kako bi kupatilo pretvorili u pravu malu oazu i uredili po svom ukusu i po svojim željama.

Ako iznad lavaboa imate jednostavno ogledalo bez ormančeta obavezno ga uramite. Uramljeno ogledalo će momentalno promeniti izgled kupatila i potpuno ga osvežiti. Ako želite, uramljivanje možete pretvoriti u lep uradi sam projekat.

 


I najelegantniji hoteli znaju da uvijeni peškiri ulepšavaju kupatilo, zauzimaju manje prostora i lakše ih je uzeti bez obaranja ostalih peškira. Primenite ovaj “trik” i u vašem malom kupatilu.
Ako imate mesta na zidu možete dodati dasku sa teglicama korisnim za držanje sitnica koje bi inače zauzele puno mesta u ormančetu.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Budite kreativni i pustite mašti na volju. Ukoliko imate stari bicikl koji ne koristite,evo ideje kako možete da ga iskoristite .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Stara kupatila uglavnom su popločana od poda do plafona. Tu sterilnost “keramičkog odeljenja”, koja ometa želju za relaksacijom, možete razbiti sobnim biljkama. Većina njih ne uspeva u kupatilu, jer im para oslobođena pri tuširanju ili kupanju daje dodatnu vlagu. Takođe, prostorija mora da bude osvetljena. Ukoliko to nije slučaj sa vašim kupatilom, isti efekat možete postići i veštačkim cvećem.
 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Uređenje kupatila kao i uređenje kompletnog stambenog prostora zahteva maštovitost i kreativnost. Mi smo pokušali da vam damo par predloga i podstaknemo maštu... Uživajte i zabavite se u kreativnom uređenju svog doma.