Uradi sam-Šest kreativnih ideja

postavljeno 2015-11-23 15:27:07, autor DIVIS AGENT

 

Ulepšavanje enterijera kao i eksterijera ne zahteva uvek velika ulaganja,unajmljivanje stručnjaka i slično.Dovoljno je samo malo kreativnosti,truda i viška vremena.Na internetu možete pronaći pregršt -uradi sam- ideja,evo nekih koje je Divis tim izdvojio za vas.


-PALETE- Njihova prednost je što su pre svega jeftine zatim i lako dostupne,a i nije potrebno mnogo truda oko njihovog dekorisanja.


 

-STARE GUME- Sigurni smo da većina nas ima stare gume koje samo stoje u garaži.Iskoristite ih za recimo ulepšavanje vašeg dvorišta uz malo kreativnosti i farbe.


 

-CAŠE I BALONI-Skoro svako domaćinstvo ima stare caše koje ne koristi ili koje bar ne koristi tako često.Ako tome pridodate i šarene balone koji su jeftini ,evo trika koji može izgledati skupo :) Ne morate staviti u njih cveće kao na primeru,možete držati u njima hemijske ili već šta vam pada na pamet...


 

-PLASTIČNE FLAŠE-Svi kupujemo nešto što je u plastičnim flašama da bi ih posle bacili.Evo predloga kako da ih iskoristite uz pomoć pegle,makaza a nekad i boja .Naravno, sadržaj u njima prepuštamo vašem izboru,mi smo izdvojili sledeći primer.


 

-STARE FARMERKE-Umesto sto ih bacamo ili sto nam bespotrebno zauzimaju mesto u plakaru,izdvojite malo vremena i od starog napravite nesto novo :)


 

-PODMETAČI ZA PAPIR-Za ovaj naš predlog potrebni su vam podmetači za papir(po vašoj želji),ekseri i čekić. Umesto klasičnih i skupih slika,možete vaš zid ukrasiti jednostavnim i lako dostupnim podmetačima za papir,koji će učinti vaš dom zanimljivijim.Možete na njih kačiti slike ili motivacione poruke,ili sta god je po vašem ukusu i želji.