BEOGRAD NA VODI

postavljeno 2016-09-26 15:01:43, autor Nemanja Miljkovic


 MESTO GDE ŽIVOT CVETA

Zakoračite u svet modernog životnog stila, uz jedinstven pogled na reku i uz vrhunske pogodnosti, u samom srcu grada. Život u Belgrade Waterfront-u oblikovan je u skladu sa urbanim pulsom grada. Živopisna Sava Promenada, elegantni stambeni objekti i poslovne kule koje predstavljaju arhitektonsko remek-delo pružaju jedinstveni balans između savremenog načina života, rada i zabave.

 

SJAJNA LOKACIJA

BW Residadences se nalazi u samom srcu Belgrade Waterfront-a.

U neposrednoj blizini nalaze se:

Sava Promenada- 1 minut hoda
W hotel- 2 minuta hoda
Beogradski park-4 minuta hoda
Kula Beograd-5 minuta hoda
Aerodrom Nikola Tesla-15 minuta vožnje
Savamala urbani distrikt- 5 minuta hoda

 

BW RESIDENCES

BW Residences je prvi stambeni objekat u okviru Belgrade Waterfront projekta. Osmišnjen je kao savršen izbor kako za mlade, urbane poslovne ljude, tako i za porodice koji žele da unaprede svoj životni stil. Luksuzna zgrada, napravljena u skladu sa principima održivosti, odlikuje se vrhunskim dodatnim sadržajima i prostranim stanovima iz kojih se pruža neponovljiv pogled na reku ili na panoramu grada. Brz jutarnji trening u teretani, lagano popodne pored bazena ili izvrstan obrok u nekom od brojnih obližnjih restorana-predstavljaju samo neke od pogodnosti u kojima će uživati stanari objekta BW Residences.

Udobnost života u BW Residences prevazilazi uobičajnu predstavu o modernom životnom stilu u velikom gradu.

Na samo nekoliko koraka od svojih domova, stanariće na raspolaganju imati brojne sadržaje koji će svaki dan činiti posebnim. Na prostranom platou rezervisanom samo za stanare i njihove goste predviđen je unutrašnji prostor za rekreaciju sa modernom opremljenom teretanom, bazenima za odrasle i decu, uz prateće svlačionice sa tuš kabinama.
Dok se odrasi opuštaju ili vredno treniraju, najmlađi mogu da uživaju u specijalno osmišljenoj igraonici u kojoj će razvijati i kreativne sposobnosti.

Stanari BW Residences će imati i pristup bašti koja je dizajnirana kao zelena oaza za odmor i organizaciju privatnih događaja.

 

NOVI NIVO STANOVANJA

Po ulasku u prirodno osvetljeno predvorje BW Residences stanari će šetati duž moderno dizajniranog hola do svojih novih luksuznih domova. Moderni dvosobni, trosobni, četvorosobni i petosobni stanovi projektovani su tako da kreiraju svet savremenog komfora sa urbanim duhom. Stanovi će biti opremljeni za maksimalnu udobnost i komfor. Uz modernu kombinaciju velikih i osvetljenih prostorija sa prozorima od poda do plafona, život u BW Residences kreiran je za ljude koji imaju istančan ukus i koji traže jedinstvenu lokaciju i najviši nivo usluge.

ENTERIJER STANOVA

Kuhinja- Mnogi je smatraju najvažnijim prostorom u domu, pa ne čudi što se kod dizajna kuhinje mislilo o svakom detalju. Kuhinje u svim stanovima su opremljene elementima od najfinijih materijala u koje se skladno uklapa bela tehnika standardnih dimenzija.


UGRADNI NAMEŠTAJ

Funkcionalnost i jednostavna elegancija imaju ključnu ulogu u projektovanju prostora za odlaganje stvari. Stanovi su opremljeni plakarima u predsoblju, garderoberima, ormanima u spavaćim sobama i ormarićima u kupatilima, sa podesivim policama. Moderan, minimalistički dizajn omogućava maksimalnu iskorišćenost prostora.

 

                             

KUPATILO

Kupatila su opremljena prvoklasnim sanitarijama renomiranih brendova, kod kojih se praktičnost spaja sa izuzetnom formom.

 


 

MATERIJALI

Drveni podovi-Osećaj udobnosti i topline u svim stanovima opotpunjuje kvalitetan troslojni parket.
Keramika-Kupatila, toaleti i kuhinje u svim stanovima obloženi su podnim i zidnim pločicama. Pločice vrhunskog kvaliteta odlikuju prefinjen izgled i velika izdržljivost.
Vrata-Sva sobna vrata u stanovima napravljena su od kvalitetnog bojenog medijapana.

 

 

PONUDA STANOVA i CENE

Ponuda Belgrade Waterfront-a uključuje manje, cenovno konkurentne stanove idealne za mlade profesionalce, zatim srednje i veće stanove za porodice, kao i luksuzne rezidencije. Na ovaj način, stambena ponuda može da odgovori na različite zahteve tržišta.

Svaki od stanova u BW ima jedinstvenu cenu koja zavisi od orjentacije, pogleda, veličine terase i ukupne kvadrature. Kvalitet i opremljenost su isti za sve stanove.

Za stanove iz ove ponude, odnosno iz projekta Belgrade Waterfront NE PLAĆATE AGENCIJSKU PROVIZIJU.Za sve informacije oko projekta BW pozovite:

+381 11 2751 683, +381 62 109 58 38
ovlašćeni prodavac Nemanja Miljković, licenca br.1835
email: nemanja@divisnekretnine.rs