Žarka Vukovića Pucara, Golf naselje, Čukarica, Beograd

€ 900000
LOKACIJA
TIP Kuca
VRSTA Kuća
GRAD Beograd
OPŠTINA Čukarica
NASELJE Golf naselje
ADRESA Žarka Vukovića Pucara
OBJEKAT
KVADRATURA 480m2
ZEMLJIŠTE 5a
TERASA T
SPRATNOST SUT+PR+1+PTK
GREJANJE EG
DODATNO
Klima
Garaža
Podrum
Telefon
KATV
Voda
Struja
Kanalizacija
NAPOMENE
Novo
Uknjiženo
Luks
Useljivo

Kuca je zavrsena 2005 godine I koncipirana je kao luksuzna kuca-vila  za stanovanje  jedne velike porodice. Kuca je neto povrsine 480 m2 osnove  125 m2 na cetiri nivoa (Suteren+ prizemlje+ sprat+ potkrovlje)
Gradjena je po nagradjenom projektu u anglosaksonskom stilu sa najkvalitetnijim materijalima koji postoje u Srbiji . Zidovi su radjeni po principu sendvic gradnje sa  punom ciglom spolja  I  giter blokom  sa unutrasnje strane postavljenom po   sirini ne po duzini  izmedju je  stirodur americke proizvodnje sa koeficijentom vecim 30% od   basofog  nemackog debljine 5 cm sa najlonom sa obe strane ako da je debljina zida  cigla 12+ sttirodur 2+5+2 + blok 25 + malter 2x2 sa obe strane = 52 cm sa spoljne strane  radjena  fasada kombinacija  pune opeke zasticene  hidrofobusom I  belog  kamena a unutra  prirodni malter  sa   glet masom I najkvalitetnijim bojama italijanskog porekla (oikos)
Stolarija   je nemackog porekla Komerling   od petokomornih profila PVC sa  celicnim ojacanjima unutar konstrukcije I ugradjenim  belgijskim niskoemisionim staklom. Ovakav koncept cini kucu izuzetno zasticenu od atmosferskih uticaja I  ekonomicnu.  Na spratu su svuda ugradjene aluminijumske roletne I mrezice za komarce u sklopu stolarije.
Instalacija je pazljivo projektovana I  sadrzi  ugradjene  sve  elemente kao sto su kablovska   tv  mreza, alarmna instalacija, tefonska mreza, tako da iz svake prostorije postoji mogucnost video nadzora komunikacije I tv ugodjaja. Sifarnici za  obezbedjenje alarmom je na svakom spratu I u garazi tako da je neometan I pristup vozilom kroz kapiju I  garazu sa daljinskom komandom preko rampe koja se greje u toku zime.
U svim  delovima gde se nalazi keramika( sva je  italijanska I spanska I klase) uradjeno je dodatno podno grejanje  pored  zidnog grejanja I sve se  automatski kontrolise na tri nivo na samom  gasnom kotlu koji je povezan  spoljasnjim senzorom  za temperature I  prilagodjava rezim rada. Dodatnim termostatom  kod samog kotla koji moze da pojacava I  smanjuje rezim rada I   senzorima u samoj kuci  sa  automatskim podesavanjem temperature prema godisnjem dobu I  dobu dana. Instalacija je  Gewis  italijanskog porekla kao I prekidaci.  U ostalim prostorijama  je uradjen  pod od  hrastovog parketa na  kosuljici koja je  uradjena preko izolacije u podu ( na prizenlju je stavljen  strirodur 2 cm radi   toplotne izolacije prema garazi I suterenu  a na spratovima  presovani  vunizol 2 cm radi zvucne izolacije  izmedju spratova) Parket je hrastov  I s klase  bez cvorova  sa intarzijom od tresnjinog drveta . U kupatilima je ugradjena  saniitarija  I baterije Ideal standard I u master  kupatilu  tus Kabina za dve osobe sa velikom  Jakuzzi kadom  hidro I aeromasazerima,  parnim kupatilom , ugradjenom  tablom za kontrolu sa muzckim I  telefonskim uredjajem. U ostalim kupatilima   su kade vrhunskog kvaliteta.
Kuca je koncipirana tako da se u suterenu nalazi  prostrana garaza za dva velika vozila I  kompletno je uradjena u keramici od poda do plafona sa  drenaznim sistemom I vodom, strujom , alarmom I prirodnom ventilacijom,  pored se nalazi direktan prilaz  u kucu a  tu se nalaze I dva dela jedan  se odnosi na tehnicke prostorije gde je instalacija za grejanje veliki deo za veseraj, pranje I peglanje I  puno ormana za odlaganje raznih stvari, kao I WC  za pomocno osoblje. U drugom delu je veliki proctor predvidjen  za fitness centar sa  ugarjenom istalacijom za toplu I hladnu vodu I drenazu  te jakom strujom za  veliku hidromasaznu kadu I  suvu saunu te  Tv mreza radi eventualne zabave I prirodna ventilacija.
Na prizemlju se nalazi odmah kod ulaza radna soba potpuno izolovana  pogodna za primanje poslovnih partnera I   prekoputa ulaz u prostranu kuhinju sa ugradjenim  elementima od  punog tresnjinog drveta  I elementima od inoxa I radnim delom na sredini. Iz kuhinje je  ulaz u veliki dnevni boravak u sklopu kojeg se nalazi  trpezarija I koji je obogacen kaminom  gradjenim u stilu kuce sa  ugradjenim  najkvalitetnijim italijanskim  lozistem.( ima izvode  za samostalno grejanje  prostorije). Iz dnevnog  boravka se   kroz velika  trokrilna vrata izlazi na veliku  natkrivenu terasu I sa  nje direktno u dvoriste  ukupne povrsine  640 m2 koje je uredjeno I pokriveno  kvalitenom travom I  raznovrsnim  rastinjem radjeno  prema projektu I  obezbedjeno sistemom za automatsko zalivanje. Takodje se nalazi  podstanica sa kompletnom pripremom za  postavljanje bazena I projekat za bazen ( podstanica sadrzi  dovedenu  instalaciju  za toplu vodu  iz sistema za grejanje- leti  greje vodu zimi kucu I  vodu u bazenu, jaka struja za potrbne  fitere rasvetu I jet flow kaoi   drenazni ziztem za ispustanje  vode.
Na spratu se nalaze  cetiri spavace sobe od kojij je jedna pretvorena u  garderober   ostale  sobe  imaju dva kupatila od kojih je jedno  glavno I ide u sklopu master  sobe a  druge dve se opsluzuju  drugim kupatilom.
U takozvanom potkrovlju koje je  kompletno pune visine nalazi se  jos jedno opremljeno kupatilo   I jedna  zasebna soba  dok je ostali deo  od nekih 110 m2 jedinstvena prostorija  koja moze ostati kao takva ili se pregraditi u  jos manjih prostorija po zelji.
Krov I ostali elementi uradjeni od  bakarnog lima.
Kuca  I dvoriste su ogradjeni  zidom  od  rusticne opeke istog stila kao sto je I fasada  sa  prozorima   popunjenm kovanim  kvozdjem  istog stila kao sto je I ulazna kapija tako  da je  sve  jedna  estetska  celina.

Nemanja Miljkovic
063/180-13-65
nemanja@divisnekretnine.rs