Braće Jugović, Trg republike, Stari grad, Beograd

LOKACIJA
TIP Stan
GRAD Beograd
OPŠTINA Stari grad
NASELJE Trg republike
ADRESA Braće Jugović
OBJEKAT
KVADRATURA 133m2
STRUKTURA 3
TERASA 3T
SPRAT I od 4
GREJANJE CG
VISINA PLAFONA 3.1m
DODATNO
Klima
Telefon
KATV
Internet
Interfon
NAPOMENE
Novo
Renovirano
Uknjiženo
Luks
Useljivo
Salonski
€ 415000

Prodajemo potpuno adaptiran i luksuzno opremljen trosoban salonski stan površine 133m2, na prvom spratu stambene zgrade iz 1910.godine u ulici Braće Jugović.

Organizacija

Prirodno osvetljena dnevna zona stana sastoji se od velike kuhinje sa centralnim ostrvom i balkonom, velika biblioteka povezuje ulaz i kuhinju sa dnevnim boravkom. Noćna zona stana se sastoji od dve spavaće sobe. Master spavaća soba sa balkonom ima svoje kupatilo sa dva umivaonika kao i odvojen wc, poseduje direktan pristup zasebnim prostorijama garderobera i vešernice, u master bloku je kružno kretanje tako da ima dva ulaza tj izlaza. Gostinjska spavaća soba se nalazi na uglu zgrade sa isturenim delom sobe (divanhana) gde je postavljena klupica uz prozore sa pogledom na raskrsnicu dve ulice. Ima veliki garderober, a nema direktan pristup kupatilu već se u gostinjsko kupatilo ulazi iz dnevne zone stana. Oba kupatila imaju walk in tuš kabine sa staklenim pregradama i klupicama.

Materijali i oprema

U stanu je uradjena nova ojačana podna konstrukcija sa završnom obradom od austrijskog Weitzer Parkett lameliranog brodskog poda velikog formata u francuskom slogu bez oborenih ivica. Parket je natur hrast, sa umereno vidnim čvorovima, mat lakiran. Izvedeni su kompletno novi gips plafoni sa italijanskom gips ugradnom LED rasvetom. U stanu je postavljena luksuzna elektro galanterija kao i italijanske granitne pločice velikog formata u kupatilima kao i kvalitetne sanitarije i česme. Na balkonima je postavljena nova italijanska granitna keramika. Urađena je zvučna izolacija poda, plafona, pregradnih zidova, kao i dodatno izolovana master spavaća soba ka Dobračinoj ulici. Master spavaća soba ima ugrađenu black out rolo zavesu. Postavljeni su novi drveni prozori i balkonska vrata potpuno izrađeni u duhu salonskog stana. Nova ulazna Bosal lux serija sigurnosna vrata. Sva sobna vrata su visokog kvaliteta kao i okovi, italijanske kvake. Sva sobna vrata su skrivena, tj u ravni sa zidom. Svi zidovi su obrađeni sa novim ukrasnim gips lajsnama.

Uradjena je potpuno nova instalacija radijatorskog grejanja, zadržan je priključak na gradsku mrežu. Kupatila imaju urađenu novu prinudnu vetilaciju kvalitetnim ventilatorima. U stanu je urađen multi split sistem klimatizacije sa 3 unutrašnje i 1 spoljašnjom jedinicom. Kompletno su urađene nove instalacije slabe i jake struje. Sva rasveta je LED, korišćene su i LED trake u nekim delovima stana. Stan ima priključak na SBB kablovsku mrežu, kao i mogućnost povezivanja na MTS mrežu. Master kupatilo ima protočni bojler, a gostinjsko akumulacioni 80L Ariston, kuhinja ima svoj akumulacioni bojler 10L Ariston. Kompletno nove instalacije vodovoda i kanalizacije. Uredjaj za omeksavanje vode. Svi uredjaji u stanu su vrhunskog kvaliteta. Smeg Indukciona ploča širine 90 cm sa 3 kuvajuća mesta, kontrolom na dodir putem slajdera, 9 nivoa snage. Elica "Downdraft" aspirator širine 90 cm sa unutrašnjim motorom usisne snage do 800 m3/h vazduha. Smeg termoventilirajuća rerna sa pirolitičkim samočišćenjem, LCD ekranom, 20 automatskih programa. Dva ugradna Liebherr kombinovana frižidera postavljeni po principu side by side. Potpuno ugradna Smeg sudomašina, 5 programa pranja, energetska efikasnost A+, odloženi start pranja kroz 3-6-9 h, planetarni sistem pranja. Interfon.

Stan je opremljen kvalitetnim, dizajniranim nameštajem rađenim po meri.

Uknjižen, bez tereta i zabeležbi.

Agencijska provizija 2%.

Boris Hamer
Broj uverenja: 2102
011/2751683
info@divisnekretnine.rs