Žarka Vukovića Pucara, Banovo brdo, Čukarica, Beograd

LOKACIJA
TIP Kuca
GRAD Beograd
OPŠTINA Čukarica
NASELJE Banovo brdo
ADRESA Žarka Vukovića Pucara
OBJEKAT
KVADRATURA 510m2
SPRATNOST PR+2+PTK
GREJANJE EG
DODATNO
Klima
Garaža
Telefon
KATV
Voda
Struja
Kanalizacija
NAPOMENE
Luks
Useljivo
Izdavanje
€ 5000

Izdajemo luksuznu vilu sa bazenom sagrađenu na zasebnom placu u elitnom delu Košutnjaka na Banovom Brdu i okružena je kućama sličnog kvaliteta.

 Ukupna kvadratura je 510 kvadratnih metara i 4 sprata. Sadrži 6 spavaćih soba od kojih svaka ima zasebno kupatilo. U prizemlju vas čeka prostrani dnevni boravak sa 85 kvadratnih metara, zajedno sa kuhinjom, toaletom za goste i veliku pokrivenu terasu koja gleda na bazen.

 Svi materijali su orijentisani ka luksuzu, a primer tome su stepenice koje vode ka ulaznim vratima koje su od granita, dok su unutrašnje od mermera. Ulazna kao i sobna vrata su od materijala koji pružaju vrhunsku zvučnu i termalnu izolaciju za potpuni komfor, i uz snižene troškove održavanja. Spavaće sobe su sa francuskim prozorima, dok terasa na drugom spratu pruža divan pogled.

 Tri spavaće sobe se nalaze na prvom spratu, dok su na drugom dve. Cela površina kuće sadrži podno grejanje, dok će Vaše spavaće sobe grejati takođe i radijatori. 

 U suterenu je vrlo praktična garaža za 2 vozila. Tu su i teretana, soba za poslugu, kupatilo-vešernica za 2 mašine, tehnička soba i 2 ostave. Silazna rampa ka garaži ima dovoljno prostora za još 3 parkirana vozila, a takođe je opremljena sa grejačima za hladnije dane, kao i zasebnim olucima.

 Ulica u kojoj je vila je slepa, tako da je promet automobila i pešaka minimalan. Boja rasvete fasade se može menjati u 256 boja, i tako prilagoditi posebnim prilikama i praznicima.

 Ovo je takođe "pametna" kuća, opremljena modulima za kontrolu klime i gasnog grejanja. Sa Vašeg mobilnog telefona možete pratiti video nadzor, alarmni sistem, dojavu požara i curenja gasa, kao i grajanje i klimatizaciju iz bilo kog dela sveta. 

U cenu nije uračunat PDV.

 Agencijska provizija 50% od iznosa prve kirije

Žao nam je, nema više nekretnina ove kategorije na ovoj opštini.
Boris Hamer
Broj uverenja: 2102
011/2751683
info@divisnekretnine.rs