Bože Jankovića, Autokomanda, Voždovac, Beograd

LOKACIJA
TIP Novogradnja
GRAD Beograd
OPŠTINA Voždovac
NASELJE Autokomanda
ADRESA Bože Jankovića
OBJEKAT
KVADRATURA OD 61m2
KVADRATURA DO 77m2
STRUKTURA OD 2.5
STRUKTURA DO 4
GREJANJE Toplotna Pumpa
VISINA PLAFONA 2.8m
DODATNO
Parking
Klima
Garaža
Lift
KATV
Internet
Interfon
NAPOMENE
€ 2200/m2

Prodajemo objekat u izgradnji na Voždovcu, u neposrednoj blizini Autokomande. Objekat svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa rezidencijalnih objekata .Nudimo vam 11 stambenih jedinica različitih struktura i kvadratura, od 61m2 do 76m2, u zgradi stambeno-poslovne namene koja će imati 7 spratova ( Pr+6+Ps) i 2 nivoa podzemnih garaža (Su+Po1). Objekat ima podzemne garaže sa 47 parking mesta u dva nivoa, kojima je pristup omogućen grejnom rampom do nivoa suterena, potom do nivoa podrumske garaže. Pored standardnih parking mesta obezbeđena su i parking mesta rešena putem sistema klackalica Data Sheeat Wohr Parklift 440 sistem parkiranja 2 automobila na 1 mestu. Fasadni zidovi objekta, takozvani sendvič zidovi od Thermo Block-a, kamene vune i FunderMax-a kao završne obloge na fasadi. Stolarija je aluminijum-drvo, sa troslojnim niskoemisionim staklom, alumunijumskim električnim roletnama i komarnicima. U objektu je planirano podno grejanje u svim prostorijama stambenih jedinica, sa završnom podnom oblogom troslojnog hrastovog parketa, dok je hlađenje rešeno putem sistema Fan Coil-a smeštenih u spuštenim plafonima hodnika. Kompletan sistem regulisan je toplotnim pumpama. Na ulazu u stanove nalaze se sigurnosna vrata od Bosala. Keramika u kupatilima i kuhinjama italijanskog proizvođača Marazzi. Holovi objekta obloženi atraktivnim mermerom, terase granitnom keramikom, a ograde kaljenim staklom u atraktivnoj nijansi.
Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova i ostalih prostorija koji svojom organizacijom pružaju maksimum životnog prostora budućim vlasnicima. Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Predviđeni završetak radova je krajem 2021.godine.

Cena stanova od 2.000 eur + PDV od 10%
Cena parking mesta – sistem parkiranja - parking lift (tzv.klackalice) – 15 000 eur ( sa porezom od 20%) – kupovina parking mesta uz stan nije obavezna.

Agencijska provizija 2%

Slobodni stanovi:
2.5 stan od 61,12m2 na 1,2,4,5,6 spratu
2.5 stan od 65,23m2 na 1,5,6 spratu
4.0 stan od 77,26m2 na 1,3,5 spratu

Nemanja Miljkovic
Broj uverenja: 1835
062/1916575
info@divisnekretnine.rs