Bulevar despota Stefana, kod Politike, Stari grad, Beograd

LOKACIJA
TIP Poslovniprostor
VRSTA Poslovna zgrada
GRAD Beograd
OPŠTINA Stari grad
NASELJE kod Politike
ADRESA Bulevar despota Stefana
OBJEKAT
KVADRATURA 3015m2
GREJANJE EG
DODATNO
Izlog
Nadzor
Parking
Klima
Internet
NAPOMENE
Novo
U izgradnji
Uknjiženo
Izdavanje
€ 20

U prilici smo da vam ponudimo u dugoročni zakup po sistemu “ključ u ruke” poslovni objekat “POSLOVNI CENTAR 29”, koji se nalazi na jedinstvenoj lokaciji u samom centru Beograda, koji će biti izgrađen po najvišim standardima poslovnih objekata. Biće opremljen inovativnim tehnologijama koje brinu o očuvanju prirode i pružaju maksimalni komfor klijentima sa najvišim standardom poslovanja. Sam položaj poslovne zgrade pruža zakupcu prijatan ambijent i mirno okruženje u samom centru grada.

SPRATNOST OBJEKTA: Po+P+8

STRUKTURA:
PODRUM:      374 m(garažna mesta)
PRIZEMLJE:   RESTORAN sa kongresnom salom 640 m2
PRIZEMLJE:   138 m2
I SPRAT:        253 m2
II SPRAT:       272 m2
III SPRAT:      272 m2
IV SPRAT:       272 m2
V SPRAT:        272 m2
VI SPRAT:       272 m2
VII SPRAT-VIII SPRAT: 503 m2

GARAŽA: jedan nivo, 35 parking mesta

EKSTERIJER:
Celokupna fasada radi se od najkvalitetnijih materijala (I u tehničkom I u vizuelnom smislu) renomiranih evropskih brendova. Kombinacija je staklene strukturalne fasade SCHUCO sa italijanskim mermerom CEPO DI GRE u delu prema bulevaru, I kompakt ploča švajcarskog proizvođača SWISS PEARL na delu fasade prema unutrašnjem dvorištu. Popločanje ulaznog platoa je sa italijanskim mermerom CEPO DI GRE, dok je pod na povučenim terasama poslovnih terasa od egzotičnog brazilskog drveta IPE LAPACHO.

Fasada je osvetljena diskretnom rasvetom koja je kontrolisana vremenskim senzorom (DELTA LIGHT).

ENTERIJER:
Enterijer celog objekta je od kvalitetnih trajnih materijala. Komadni nameštaj kao i dekorativna rasveta  su od renomiranih evropskih brendova (FLOS, TOM DIXON, ARTEMIDE, FOSCARINI, VIBIA). U enterijeru se koriste kvalitetni materijali: prirodni drvenih furniri hrasta, afromozije i sl., kao i razne vrste kvalitetnih mermera za oblaganje zidova. Radne stolice su kombinacija inox mehanizma konstrukcije I kvalitetnih završnih koža za tapacirane delove nemačkih poznatih brendova KNOLL I sl.

Unutrašnjost objekta je opremljena materijalima vrhunskih brendova I kvaliteta izrade.  Podovi holova, stepeništa i ulaza su od prirodnog mermera, dok su podovi u kancelarijama obloženi tepisonom (20% vuna, 80% poliamid) sa sertifikatima negorivosti. Podovi u apartmanima imaju višeslojni parket I granitnu keramiku u toaletima. Zidovi u poslovnim delovima se oblažu tvrdim kompakt pločama (završno bojenim u tonove po izboru projektanta enterijera) koje trajno ne zahtjevaju održavanje (FUNDERMAX B kategorije negorivosti). Plafoni su takođe od kompakt ploča u drvenom dekoru. Sva vrata su sa visokim kvalitetom zvučnosti, završno obrađena u kombinaciji aluminijum-staklo ili aluminijum-koža u kancelarijama uprave. Zastori u kancelarijama i apartmanima su sa daljinskim kontrolama.

PROSTORNA ORGANIZACIJA:
Preko  širokog ulaznog platoa pristupa se glavnom ulaznom holu. Plato je izdignut u odnosu na ulicu za 6 stepenika i poseduje adekvatnu propisnu rampu za lica sa posebnim potrebama u nagibu od 5%.

Uz recepciju na istoj prizemnoj etaži se nalazi I jedan manji kancelarijski prostor sa 3-4 radna mesta. Uz kancelariski prostor se nalaze čajna kuhinja I toalet.

U objektu se nalaze dva lifta, jedan za zaposlene i drugi koji koriste osobe zaposlene u upravi zajedno sa posetiocima objekta. Takođe postoje i dva odvojena stepeništa za potrebe istih.

Kompletan objekat je projektovan da može da funkcioniše nezavisno po svakoj etaži ili kao celina. Tako svaka etaža od prve do šeste poseduje identične prostorije sličnih površina.

Kretanjem liftom ili stepeništem  kroz objekat pristupa se nezavisno u dva odvojena prostora međusobno povezana hodicima. U prostoru prema bulevaru nalazi se OPEN SPACE kancelarijski prostor sa 12 radnih mesta. U sklopu njega nalaze se kancelarija upravnika sektora, arhiva I REC prostorija sa serverima, sala za sastanke, čajna kuhinja sa trpezarijom i dva toaleta. Drugi prostor okrenut ka dvorištu čine kancelarije uprave. U njemu se nalaze kancelarije za sekretarice sa čekaonicom za posetioce, kancelarije direktora i toalet. Veza između oba dela je preko dva hodnička prostora.

Poslednja sedma i povučena osma etaža su predviđene za dva poslovna apartmana sa direktnim pristupom liftom i vlastitim stepenicama. Oba apartmana su dvoetažna sa privatnim terasama na krovu objekta. Površine apartmana su 383m2 i 120m2. Veći apartman poseduje na donjem nivou ulazni hol, dnevni boravak iz dva dela, trpezariju, kuhinju, vešernicu, toalet za posetioce, dve spavaće sobe sa vlastitim kupatilom i garderoberom. Na gornjem nivou se nalazi glavna spavaća soba sa vlastitom  radnom sobom, kupatilom i garderoberom, kao i velika otvorena krovna terasa. Manji apartman poseduje na donjem nivou ulazni hol, dnevni boravak, trpezariju, kuhinju, kupatilo i jednu spavaću sobu. Na gornjem nivou manjeg apartmana se nalazi glavna velika spavaća soba sa vlastitim radnim delom, kupatilom i garderoberom. Takođe i ovaj stan na gornjem nivou poseduje otvorenu krovnu terasu.

Pored ovih prostora objekat u prizemnom nivou poseduje I kompletno opremljen la cart restoran sa kafeterijom - visoke kategorije usluge I opremljenosti, i kapaciteta oko 100 mesta. Uz restoran u prizemnom delu se nalazi kongresna sala kapaciteta oko 70 mesta sa predprostorom za ketering (vezan uz restoran) I toaletima. Pristup kongresnom delu je preko recepcije I ulaznog hola. Može da se koristi za sve vidove kongresa I seminara nezavisno ili u sklopu poslovnoga dela.

 U podrumskoj etaži su smeštene: garaža, tehničke prostorije, ostave, kuhinja restorana.

 

TEHNIČKA OPREMLJENOST:
Objekat je predviđen da zadovolji sve potrebe korisnika u funkcionalnom, tehnološkom, ekonomskom I ekološkom pogledu. S tim u vezi je planirano da se objekat energetski klasifikuje u visoku kategoriju energetske efikasnosti sto će potvrditi zelena karta dobijena nakon izgradnje. Iz tog razloga svi spoljni zidovi su predviđeni da budu sa termikom debljine 15cm, dok je predviđena termika ravnog krova debljine 23cm. Na objektu je predviđena ugradnja aluminijumske bravarije renomiranog nemačkog proizvođača SCHUCO, zastakljena niskoemisionim  staklom SN62/34. Termotehničke instalacije grejanja i hlađenja su od proizvođača DAIKIN sa toplotnim pumpama VRV koje smanjuju utrošak električne energije za oko 70% u odnosu na klasične sisteme.  Preko istog sistema se vrši proizvodnja tople vode za kompletan objekat. Uz sistem grejanja i hlađenja objekat poseduje i nezavisni sistem ubacivanja i izbacivanja vazduha preko rekuperatora koji takođe utiču na smanjenje potrošnje električne energije. U objektu se vodilo računa i o požarnim propisima pa je celokupan objekat pokriven sprinkler instalacijama gašenja požara, kao I svi pratećim detektorima I signalizacijom dojave požara. Takođe su i svi kablovi jake i slabe struje koji se koriste u objektu u skladu sa standardima i propisima Evropske unije u smislu negorivosti i ispuštanja štetnih gasova. Kompletna energetska i računarska mreža u objektu su povezane na vlastiti agregat, kao I zajedničke UPS stabilizatore  napona za kompletnu računarsku opremu. Objekat ima 24h fizički I video nadzor.

 

CENA IZDAVANJA:
1. Za poslovne kancelarije i apartmane po sistemu “ključ u ruke”-  20 eur/m2 + PDV

2. Zakup kompletno opremljenog restorana od 640m2-                   25.000 EUR + PDV

3. Zakup 35 parking mesta u garaži                                                100 eur/1 PM + PDV

 

NAPOMENA:

POSLOVNI PROSTORI I APARTMANI SE IZDAJU U CELINI.

 

AGENCIJSKA PROVIZIJA 50% OD PRVE KIRIJE

Žao nam je, nema više nekretnina ove kategorije na ovoj opštini.
Nemanja Miljkovic
Broj uverenja: 1835
062/1916575
info@divisnekretnine.rs