O NAMA

U Divis timu imate potpunu podršku mladih, dinamičnih i profesionalnih agenata nekretnina, konsultanata, pravnika, ekonomista, fotografa, arhitekata i dizajnera enterijera.

Pouzdano, sigurno i u najkraćem mogućem roku pružamo vam usluge posredovanja pri kupoprodaji i izdavanju nepokretnosti, usluge iz oblasti investicionog konsaltinga , kao i pravne usluge iz oblasti posredovanja uz saradnju sa advokatskom kancelarijom Krnić.

Preko nas završavate brzo i lako sve poslove oko legalizacije i uknjižbe objekata. Pružamo i usluge projektovanja na vašem zemljištu, projektovanja i uređenja enterijera, kao i savetovanja iz pomenutih oblasti. Divis vam obezbeđuje kompletan servis.

Kontaktirajte vaš Divis tim.
DIVIS TIM JE DRUGAČIJI.

Ponuda od preko hiljadu nepokretnosti

Stanovi, kuce, placevi, farme, poslovni i privredni objekti. Zahvaljujuci velikom broju nepokretnosti u nasoj ponudi dajemo vam jedinstven uvid u trziste nekretnina u Beogradu i Srbiji.

Saradnja sa bankama

Ostvarili smo uspesnu saradnju sa Credit Agricole bankom, UniCredit bankom, Raiffeisen bankom, Societe General bankom i Alpha bankom, Sberbank,  bankama sa najpovoljnijim uslovima stambenog kreditiranja u Srbiji. Zahvaljujući toj saradnji vama, nasim klijentima, pojednostavljuje se i ubrzava procedura dobijanja kredita.

Divis stručni tim
Ukoliko kupujete ili prodajete nepokretnost , ako vam je potrebna stručna pomoc oko legalizacije i uknjižbe vašeg objekta, pravni savet ili saveti arhitekte ili dizajnera enterijera , usluge projektovanja ili uredjenja spoljašnjeg ili unutrašnjeg prostora, kontaktirajte nas!
Blog, saveti, ideje, novosti, razmišljanja
Pišemo za vas o temama iz oblasti kojima se bavimo: od stanja na tržištu nepokretnosti, preko različitih izazova koji vas čekaju pri kupoprodaji nekretnina, pa do saveta za uredjenje vašeg doma.
Fotografija
Da bi učinili efikasnijom kupoprodaju nepokretnosti, imamo profesionalne fotografe koji će pomoću precizne fotografije dati potpuniju informaciju kupcu o nekretnini.
Sajt
Na našem sajtu koji se dnevno ažurira, omogućili smo vam da se na jednostavan i brz način upoznate sa našom ponudom, kontaktirate sa bankama sa kojima imamo saradnju, dobijete savete od naših agenata, pravnika, ahitekti, dizajnera, kao i pristup velikom broju korisnih informacija koje su vam neophodne prilikom kupoprodaje nepokretnosti.