broj u registru posrednika 005

POSLOVNI PROSTOR Plavi Horizonti, Altina 350m²

Zemun, Beograd

3500 €

10€/m²

agencijska provizija 50%

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

350m²

struktura

1.0

spratnost

izlog

NE

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Izdajemo moderno osmišljen poslovni prostor koji se nalazi na opštini Zemun, naselje Plavi Horizonti, neto korisne površine oko 350m2 na 10 ari. Prostor je zamišljen da vam pruži mirno i udobno mesto za rad! Ovaj moderno i lux opremljen kompleks je pogodan za firme iz različitih privrednih delatnosti. (IT industrija, gradjevinske firme, call centri, agencije za fizičko-tehnicko obezbeđenje i druge kompanije sa velikim voznim parkom...)

Sastoji se od tri etaže:
- Prva etaža oko 144m2: prostrana konferencijska sala, terasa sa koje se može izaći u dvorište, kupatilo, kuhinja, trpezarija, kancelarija i ostava.
- Druga etaža oko 124m2: pet kancelarija, od kojih je jedna direktorska kancelarija, dva kupatila i jedan "safe room", dve terase.

- Treća etaža oko 42m2: Veliki prostor bez pregradnih zidova, pogodan za veliki broj kancelarijskih mesta, odličan prostor za rad call operatera.

Ovaj poslovni prostor ima kapacitet od 20 kancelarijskih mesta, 10 parking mesta ispred ulaza, garažno mesto za jedan automobil i 10 ari slobodnog placa (ukupno 12 ari placa, dimenzija 30m x 40m).

Dodatne pogodnosti samo za ozbiljne zakupce:
- na slobodnom placu od 10 ari, investitor o svom trošku može da izgradi magacin, bazen sa spa i wellness centrom, sportski teren, zeleni park, parking sa jos dodatnih 40 parking mesta ili bilo koji prateći objekat potreban za obavljanje zakupceve delatnosti.

Objekat je potpuno prilagođen poslovnoj nameni i vrlo visoke je završne obrade. Alumil stolarija, led rasveta, optički internet kabal, kanalizacija priključena na gradsku mrežu. Kompletan objekat se greje na toplotne pumpe i ima podno grejanje kao i klimatizaciju putem toplotne pumpe i unutrašnjih podnih i zidnih klima jedinica, sto omogućava:

-Energetski razred A+++
-Maksimalnu efikasnost i pouzdanost, udobnost i uštedu energije

***Kako se objekat nalazi u fazi završnih radova idealan je momenat za ugovaranje zakupa zbog eventualnog prilagođavanja potrebama budućeg zakupca.

Centralno gradsko jezgro u očima poslovnog sveta deluje kao nedostižno usled manjka adekvatnog kvalitetnog i modernog poslovnog prostora, lošije infrastrukture i nedostatka parkinga u centru. Zato se sve vise kompanija fokusiraju poslovanje na druge delove grada. Ovo je pravo mesto za kompaniju!

Udaljenost i linije gradskog prevoza:
- 3,8km od uključenja na autoput E-70
- 8,8km od kule Genex
- 12km od aerodroma Nikola Tesla
- Autobuske linije 708 i 709

Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

 

Dodatne informacije

uknjižen

parking

klima

internet

nadzor

Predrag  Simić

Predrag Simić

agent

broj uverenja: 3283

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja