broj u registru posrednika 005

STAN Kralja Milana, kod Londona 200m²

Stari grad, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

200m²

struktura

5

spratnost

3 od 3

grejanje

EG

visina plafona

2.8m

parking

NE

Opis

U prilici smo da vam ponudimo prelep petosoban dupleks u srcu Beograda u zgradi koja datira iz 1937 godine. Jedini stan na trećem spratu. Izuzetno osvetljen, dvostrano orjentisan (istok-zapad). Iako se nalazi u samom centru grada, do stana ne dopire nikakva buka sa centralne gradske ulice. Enterijer je uredjen sa velikom pažnjom i stilom, sofisticiran, mirnih i prijatnih boja, izradjen od najkvalitetnijih materijala. Stan je na dva nivoa ukupne površine 200m2 (uknjiženo 173m2). Kompletno je renoviran pre dve godine i prodaje se sa nameštajem i ugradnim plakarima.

Donji nivo se sastoji od prostrane dnevne sobe koja je povezana sa trpezarijom i kuhinjom, terase, spavaće sobe, kupatila i dve ostave.Gornji nivo stana se sastoji od dnevne sobe, master spavaće sobe sa kupatilom koja izlazi na terasu, velike dečije sobe, kupatila i garderobera.

Gornji nivo stana je sa blagim kosinama ali ne postoji utisak skučenog prostora sobzirom da je na većem delu gornjeg nivoa puna spratna visina. Iznad plafona je vazdušna barijera do krova zgrade koja doprinosi boljoj izolovanosti stana što se tiče buke i temperature. Na gornjem nivou se nalazi hodnik duž koga je napravljen ugradni američki plakar, a iz hodnika se izlazi na krovnu terasu.Ceo stan je pokriven hrastovim parketom, dok je u kupatilima i kuhinji najkvalitetnija uvozna keramika. Kuhinja je renomiranog nemačkog proizvođača Nolte urađena po meri sa ugradnom Bosch tehnikom. Pored kuhinje tu su i dve ostave od čega je jedna sa prirodnom ventilacijom. Takođe, urađena je nova najkvalitetnija PVC stolarija a u svim sobama su postavljeni komarnici i roletne.

Dnevna soba je lepog oblika sa kaminom, puna svetla i izlazi na terasu. Stan ima sigurnosna vrata, kao i kapiju sa interfonom i kamerom što stvara osećaj sigurnosti u stanu. Grejanje je etažno putem radijatora. U stanu se nalaze četiri klime.Stan je useljiv bez dodatnog ulaganja i tereta. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

renoviran

uknjižen

luks

podrum

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Marina  Maljković

Marina Maljković

agent

broj uverenja: 3526

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja