broj u registru posrednika 005

STAN BW Arcadia, Beograd na vodi 87m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

87m²

struktura

3

spratnost

20 od 23

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo trosoban stan površine 87m2 koji se nalazi na dvadesetom spratu, dvostrano orjentisan. Sastoji se od ulaza, kombinovanog dnevnog boravka sa izlaskom na terasu, dela za kuhinju, master spavaće sobe sa kupatilom, druge spavaće sobe i kupatila. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, Hlađenje preko multsplit sistema klimatizacije. U stanu će biti ugrađeni ugradni garderoberi,kuhinjski I kupatilski ormarići. Mogućnost kupovine garažnog mesta. Rok završetka u toku 2021.godine.

BW Arcadia je stambena zgrada idealno smeštena na pola puta između parka i Sava Promenade, u okviru Belgrade Waterfront-a, pažljivo osmišljene zajednice duž reke Save u Beogradu. Stanari mogu da uživaju u prirodnom okruženju nadomak svog stana, zahvaljujući uređenim vrtovima oko zgrade, dok se do Sava Promenade, St. Regis Belgrade i BW Galerije stiže laganom šetnjom. Pogled se iz zgrade pruža ka ulici koja vodi do Kule Beograd, a preko unutrašnjeg dvorišta ka BW parku. U zgradi visine 82m, svi stanovi imaju terase nakoje se izlazi direktno iz dnevne sobe. Veliki prozori propuštaju obilje prirodne svetlosti u unutrašnjost. Na nivou prizemlja nalaze se prodavnice. Svojim jedinstvenim dizajnom, BW Arcadia se uklapa u prirodu koja je okružuje, nadovezujući se na obližnji park.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW Arcadia možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja