broj u registru posrednika 005

STAN Čuburska, kod Čuburskog parka 127m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

127m²

struktura

4

spratnost

4 od 6

grejanje

CG

visina plafona

2.6m

parking

NE

Opis

Prodajemo odličan četvorosoban stan u novogradnji iz 2020. godine na četvrtom spratu od ukupno šest spratova u zgradi sa liftom sa svega osam stanova. Zgrada poseduje energetski pasoš B kategorije.Na zgradi prema dvorištu i na svetlarnicima je postavljena termoizolacija i urađena je demit fasada (kamena vuna 12cm). Prema ulici je postavljena samoventilirajuća fasada (kamena vuna 12cm), paropropusna, vodonepropusna folija.

Na zgradi je postavljena fasadna stolarija drvo-aluminijum trostuko zastakljeno sa drvenom oblogom špaletni. Ugrađena italijanska granitna keramika, stepenište i lift su od italijanskog kamena Botticino koji daje veoma luksuzan izgled. Stan je jedini na spratu i sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijskim delom koji izlazi na terasu, odvojene kuhinje, tri spavaće sobe od kojih glavna ima sopstveno kupatilo a dve dečije sobe dele drugo.

Svaka spavaća soba ima izlaz na terasu sa ogradom od kaljenog stakla. Poseduje i gostinjski toalet. U celom stanu se nalazi tarket kolekcija XL i L hrast Royal, elektro podizači roletni, PVC aluminijumska stolarija sa tri stakla, klima u svakoj prostoriji. Svaka vrata u stanu su marke Bosal. Pločice u kupatilu i kuhinji su italijanskog proizvođača Catalano luks kvaliteta. Tuš kabine od kaljenog stakla.

Cena stana je sa uračunatim PDV-om.

Mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni od 20000EUR-a po jednom. Cena je bez uračunatog PDV-a. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

lift

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja