broj u registru posrednika 005

STAN Čuburska, kod Čuburskog parka 128m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

128m²

struktura

3

spratnost

5 od 6

grejanje

CG

visina plafona

2.6m

parking

NE

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan u novogradnji iz 2020. godine na petom spratu od ukupno šest spratova u zgradi sa liftom sa svega osam stanova. Zgrada poseduje energetski pasoš B kategorije.Na zgradi prema dvorištu i na svetlarnicima je postavljena termoizolacija i urađena je demit fasada (kamena vuna 12cm). Prema ulici je postavljena samoventilirajuća fasada (kamena vuna 12cm), paropropusna, vodonepropusna folija.

Na zgradi je postavljena fasadna stolarija drvo-aluminijum trostuko zastakljeno sa drvenom oblogom špaletni. Ugrađena italijanska granitna keramika, stepenište i lift su od italijanskog kamena Botticino koji daje veoma luksuzan izgled. Stan je jedini na spratu i sastoji se od hodnika, velikog dnevnog boravka sa trpezarijskim delom koji izlazi na terasu, odvojene kuhinje, dve spavaće sobe od kojih svaka ima sopstveno kupatilo. Svaka spavaća soba ima izlaz na terasu sa ogradom od kaljenog stakla. Poseduje i gostinjski toalet.

U celom stanu se nalazi tarket kolekcija XL i L hrast Royal, elektro podizači roletni, PVC aluminijumska stolarija sa tri stakla, klima u svakoj prostoriji. Svaka vrata u stanu su marke Bosal. Pločice u kupatilu i kuhinji su italijanskog proizvođača Catalano luks kvaliteta. Tuš kabine od kaljenog stakla.

Cena stana je sa uračunatim PDV-om.

Mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni od 20000EUR-a po jednom. Cena je bez uračunatog PDV-a. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

luks

lift

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja