broj u registru posrednika 005

STAN Kneza od Semberije, Sportski centar "Vračar" 75m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

75m²

struktura

2.5

spratnost

3 od 4

grejanje

CG

visina plafona

3m

parking

NE

Opis

Prodajemo odličan dvoiposoban salonski stan u predratnoj zgradi na trećem od četiri sprata bez lifta na veoma dobroj lokaciji u neposrednoj blizini SC "Vračar". 

Dvorišno je orijentisan ka parku i zelenilu. Sastoji se od ulaznog hodnika, kupatila, dnevnog boravka sa trpezarijom, kuhinje, dve spavaće sobe i dve terase.

Stan je kompletno renoviran ove godine, uradjena nova košuljica, zamenjene sve elektro, vodovodne i grejne instalacije. Ugradjeni najkvalitetniji materijali od kojih izdvajamo parket premium klase, Vives i Marazzi keramika, Geberit i Hansgrohe sanitarije, LG inverter klima, Rehau stolarija, Bosal lux sigurnosna vrata.

Uknjižen. Retko u ponudi, za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

Dodatne informacije

uknjižen

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Braće Radovanović

Vračarske kapije, Vračar

Izdvajamo iz ponude
68m²
3
T
3/7
DA
CG

Prodajemo odličan trosoban stan površine 68,56m2 u Kapijama Vračara u ulici Braće Radovanović, u modernom kompleksu koji se sastoji od tri lamele, sa bogatim sadržajem koji je neophodan za svakodnevni život. Na 100 metara se nalaze razni veliki supermarketi, parkovi, osnovna škola, nekoliko privatnih i državnih vrtića. Kompleks poseduje takođe privatni parkić za decu, dok se preko puta se nalazi osnovna škola i privatni vrtić. Nalazi se na trećem spratu, dvostrano je orijentisan, većim delom ka dvorištu. Stan poseduje dve odvojene prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa konceptom otvorene kuhinje, toalet, kupatilo i terasu sa pogledom na unutrašnje ograđeno privatno dvorište. . U izradi stana korišćeni su svi najbolji materijali i oprema sledećih karakteristika: Obrada spoljnih - fasadnih zidova - Termoblok 25 cm, kamena vuna 10 cm, strukturalna fasada “ Fundermax “, fasadna listela " ciglice ", dekorativna fasada, završna obrada poda u stanovima - Tarket, STEP , oak baron copper XL,L, pod u sanitarnim prostorijama - Granitna italijanska keramika I klase - TILEZZA, sanitarije-Italijanska Villeroy and Boch, Hansgrohe, spoljašnja stolarija Aluminijum-drvo/ hrast, Sistem - NISSAL ALD 9100, RAL 7016, troslojno staklo, elektromotor za roletne. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta u zgradi. Uknjižen na 68m2. Izuzetna nekretnina za život ili investiciju. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

269000