broj u registru posrednika 005

STAN BW Aurora, Beograd na vodi 82m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

82m²

struktura

3

spratnost

22 od 23

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

NE

Opis

Poslednja prilika za kupovinu trosobnog stana u zgradi BW Aurora useljivoj do kraja 2021.godine. 

Prodajemo trosoban stan površine 82,07m2 koji se nalazi na dvadesetdrugom spratu i pogledom prema gradu. Sastoji se od ulaza, kombinovanog dnevnog boravka sa izlaskom na terasu, dela za kuhinju, dve spavaće sobe i dva kupatila. Grejanje je centralno sa kalorimetrima, Hlađenje preko multsplit sistema klimatizacije. U stanu će biti ugrađeni ugradni garderoberi,kuhinjski i kupatilski ormarići. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 21000EUR-a. 

BW AURORA je stambena zgrada idealno smeštena na pola puta između parka i Sava Promenade, u okviru Belgrade Waterfront-a, pažljivo osmišljene zajednice duž reke Save u Beogradu. Stanari mogu da uživaju u prirodnom okruženju nadomak svog stana, zahvaljujući uređenim vrtovima oko zgrade, dok se do Sava Promenade, St. Regis Belgrade i BW Galerije stiže laganom šetnjom. Pogled se iz zgrade pruža ka ulici koja vodi do Kule Beograd, a preko unutrašnjeg dvorišta ka BW parku. U zgradi visine 82m, svi stanovi imaju terase nakoje se izlazi direktno iz dnevne sobe. Veliki prozori propuštaju obilje prirodne svetlosti u unutrašnjost. Na nivou prizemlja nalaze se prodavnice. Svojim jedinstvenim dizajnom, BW AURORA se uklapa u prirodu koja je okružuje, nadovezujući se na obližnji park.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW Arcadia možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

lift

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja