broj u registru posrednika 005

STAN Kod Liona, Lion 57m²

Zvezdara, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

57m²

struktura

2.5

spratnost

4 od 7

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan dvoiposoban stan na Lionu, u objektu koji počinje da se gradi (predprodaja). Stan je projektovane površine 57,05m2 i sastoji se od ulaza, kupatila, toaleta, odvojenog spavaćeg bloka sa dve spavaće sobe, odvojene kuhinje, dela za trpezariju, dnevnog boravka i terase. visokog standarda, na Zvezdari, u neposrednoj blizini Liona i Crvenog krsta.

Arhitektonskim rešenjem projektovan je reprezentativni stambeno – poslovni objekat visokog standarda, na Zvezdari, u neposrednoj blizini Liona i Crvenog krsta. Objekat je spratnosti 3Po+P+6+Ps, na uglu dve ulice. Savremena arhitektura, najkvalitetniji materijali i oprema renomiranih proizvođača, učiniće da ovaj objekat bude prepoznatljiv po izuzetno visokom kvalitetu gradnje.

Mogućnost kupovine parking mesta u garaži po ceni od 19.200 EUR sa PDV-om. Predviđeni rok za zavšetak radova je 01.11.2023.godine.

Dinamika plaćanja: rezervacija 5.000 EUR, 50% na potpisivanju Predugovora/Ugovora, 25% kada se objekat stavi pod krov i 25% nakon tehničkog pregleda.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

parking

klima

kablovska

interfon

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja