broj u registru posrednika 005

STAN Vojislava Nanovića, MERIN HILL 146m²

Voždovac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

146m²

struktura

3

spratnost

4 od 5

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo ekskluzivan nov penthous-duplex u kompleksu Merin Hill ukupne površine 146m2, uknjiženo na 122m2.

Prvi nivo se sastoji od ulaznog dela, dve komforne spavaće sobe i dva kupatila. Drugi nivo je stepeništem odvojen i sastoji se od kuhinjskog dela, toaleta, garderobera i dnevnog boravka iz kog se izlazi na terasu od 30m2 sa prelepim pogledom na grad. U stan se moze ući i liftom direktno na drugi nivo.

Izgradjen je od vrhunshih materijala: alu-drvo stolarija, žaluzine na električni pogon, najkvalitetnija keramika i parket, centralno grejanje sa kalorimetrima.

Kompleks ima fizicko obezbedjenje 24/7, video nadzor i igralište za decu. U mirnom okruženju i neposrednoj blizini auto puta. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 20.000e.

RETKO U PONUDI I ZA SVAKU PREPORUKU!

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Ana Vignjević

Ana Vignjević

agent

broj uverenja: 3710

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Darvinova

TC Stadion, Voždovac

Izdvajamo iz ponude
148m²
4
T
1/2
NE
EG

Prodajemo dva luksuzno opremljena trostrano orjentisana stana, na prizemlju i prvom spratu, koje je moguće povezati, u mirnoj ulici kod TC Stadion u privatno ograđenoj zgradi sa natkrivenim parking mestima u dvorištu i kapijom na daljinsko otvaranje. Zgrada je na dva sprata sa malim brojem stanova. Prvi stan u prizemlju je trosoban, sastoji se od hodnika koji vodi do prostranog, atraktivno dekorisanog, dnevnog boravka sa trpezarijom i koji ima izlaz u dvorište, kuhinje, odvojenog spavaćeg bloka sa jednom master sobom sa kupatilom, spavaće sobe koju je, zbog veličine, lako podeliti ukoliko je potrebno, kupatila, walk in garderobe, ostave-vešeraja i gostinjskog toaleta. Stan uknjižen na 158m2, kome još pripada i prostrano lepo uređeno i osvetljeno dvorište sa senikom u centralnom delu, kao i posebno odvojena ostava za odlaganje gabaritnih stvari potrebnih za domaćinstvo. Cena ovog stana je 425.000EUR-a. Drugi stan je četvorosoban, pozicioniran iznad prvog stana na prvom spratu, sastoji se iz hodnika u kome su gostinjski toalet i odvojeni radni deo, kuhinje sa manjom trpezarijom, open space uređenim dnevnim boravkom sa trpezarijom iz koga se izlazi na široku i atraktivnu zastakljenu lođu sa mogućnošću kompletnog otvaranja. U spavaćem bloku je ostava-vešeraj, master spavaća soba sa kupatilom, još dve spavaće sobe, walk in garderoba i kupatilo.Stan je uknjižen na 148m2. U stanovima su velike staklene površine u svim prostorijama što im omogućava puno dnevne svetlosti, stolarija je aluminijumska, velikih dimenzija, sa roletnama, stopsol staklima i rolo zavesama na elektro podizanje. Grejanje je etažno na struju, na delovima sa granitnom keramikom podno. Stanovi imaju dva pripadajuća parking mesta. Mogućnost spajanja obe stambene jedinice u jednu. U neposrednoj blizini su svi potrebni sadržaji (u okviru TC Stadion su prodavnica, trgovine, banka, pošta, menjačnica, apoteka),škole, vrtići i sl. potrebni za kvalitetan i udoban život. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

350000