broj u registru posrednika 005

POSLOVNI PROSTOR Banatska, Gornji grad 90m²

Zemun, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

90m²

struktura

1.0

spratnost

PR od 3

izlog

NE

visina plafona

2.7m

parking

NE

Opis

Izdajemo poslovni prostor na dva nivoa (PR+SUT). Pogodan za kancelarije, call centar, fizio centar, kozmetički salon... Poslovni prostor se nalazi u modernoj, novoj zgradi iz 2017.godine, sa pripadajućim parking mestom u garaži, takođe postoji i parking ispred zgrade. Poslovni prostor je obezbeđen video nadzorom i kapijom sa šifrom.

Prostor je naročitno pogodan za Fizio centar jer se u blizini nalazi fitness centar i sportski centar "Teleoptik,", pa bi blizina takve vrste biznisa bila preko potrebna za potencijalne klijente. Takođe pogodno je za kombinaciju kancelarijskog i magacinskog prostora, gde bi kancelarije bile u prizemlju, a magacinski prostor u suterenu.

Podno grejanje je u prizemlju, a u suterenu grejanje na klimu. Visina plafona 2,7m. U kuhinji se nalazi ravna ploča i mini frižder. Trenutna opremljenost nameštajem: 4 kožne gartniture, sto, TV, police, barska stolica, dve klime u prizemlju, jedna klima u suterenu. U prizemlju se nalaze dve prostrorije, kuhinja, WC i tuš kabina, u suterenu je jedna prostorija i nema mokri čvor.

Depozit u iznosu jedne kirije. Odmah useljivo.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

klima

internet

nadzor

Predrag  Simić

Predrag Simić

agent

broj uverenja: 3283

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja