broj u registru posrednika 005

KUĆA Šljivarska, Kumodraž 110m²

Voždovac, Beograd

150000 €

1364€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

110m²

zemljište

2 a

spratnost

PR+1+PTK

grejanje

TA

visina plafona

2.65m

garaža

NE

Opis

Prodajemo odličnu vertikalu kuće u Kumodražu, površine 110m2 sve na delu parcele od 3 ara. Kuća je u osnovi oko 40m2 i sastoji se od dve stambene jedinice. Stan u prizemlju se sastoji od ulaza, kuhinje sa trpezarijom, velikog kupatila. Na spratu se nalazi dupleks stan od 70m2 i sastoji se od ulazne terase, hodnika, kuhinje sa trpezarijom, kupatila, dnevne sobe dok su na spratu dve spavaće sobe i kupatilo.

Gornji deo kuće je kompletno renoviran, dok je stan u prizemlju očuvan. Grejanje je preko TA peći odnosno na struju. Fasada je kompletno sređena kao i krov. Kuća ima i deo dvorišta koji je odvojen u odnosu na komšiju sa delom za parkiranje jednog do dva vozila. 

Kuća je u procesu ozakonjena dok je plac u suvlasništvu. Odmah useljiva. 

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

klima

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Đorđa Kratovca

Lekino brdo, Voždovac

Izdvajamo iz ponude
354m²
3
3T
SUT+PR+1
kuća
EG

Prodajemo odličnu porodičnu stambenu zgradu na Lekinom brdu, u mirnom delu ulice Đorđa Kratovca. Objekat je spratnosti Su+P+1, ukupne neto površine 354,51m2, bruto površine 492,92m2, sve na placu površine 299m2. Suteren je neto površine 116,40m2 i u njemu se nalaze pomoćne prostorije (vešernica, podrum, kotlarnica, ostava, mokri čvor), jedna velika soba od 35m2 koja može da se koristi i kao prostor za rekreaciju (zabavu) i garaža od 27,82m2 za dva vozila. Prizemlje je neto površine 124,68m2, malo je izdignuto u odnosu na nivo placa i u njemu se nalaze dnevna soba (51,62m2), wc, kuhinja, trpezarija, trem, terasa i stepeništa kojim se na dve strane odvajaju spavaći blokovi na spratu. Sprat je neto površine 113,43m2 i u njemu se nalazi 6 spavaćih soba (po 3 sobe sa obe strane stepeništa), 2 kupatila i 2 garderobera, 2 terase. Objekat se zagreva sistemom "etažnog grejanja" (struja i nafta) koje se reguliše preko termostata u svim prostorijama. Takođe, objekat poseduje 3 el.brojila pa samim tim računi za el.energiju ne prelaze u crveno. Kuća je rađena po sistemu "sendvič zida" za pikovanom fasadom i prilikom građenja korišćeni su materijali i oprema visoke klase. Sve u kući je očuvano i u funkciji. Objekat ima mogućnost da se jednim zidom u prizemlju podeli na 2 stambene jedinice (stana), svaki sa svojim posebnim ulazom.Pored garaže, moguće je parkirati još jedno vozilo u dvorište i ispred na ulici. Sve uknjiženo bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

778000