broj u registru posrednika 005

STAN Dimitrija Tucovića, CITY GARDEN PANČEVO 103m²

centar Pančeva, Pančevo

164492 €

1597€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

103m²

struktura

4

spratnost

3 od 3

grejanje

EG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan useljiv četvorosoban stan broj 40 od 103,13m2 na povučenom spratu novog stambeno-poslovnog objekta u Pančevu, u ulici Dimitrija Tucovića.

Stan se sastoji od ulaza, kuhinje, dnevno-trpezarijskog dela, spavaćeg bloka sa kupatilo, dve spavaće sobe, vešernice,master sobe sa garderoberom i kupatilom kao i terase na koju se izlazi iz dnevne sobe i master sobe. Stan je severo-zapadno orijentisan,većim delom prema zapadu.

Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. 

Objekat je odlično pozicioniran, nalazi se u neposrednoj blizini centra Pančeva, na svega 10ak minuta hoda kao i šetališta pored reke. Odlična povezanost linijama gradskog i medjugradskog prevoza.

Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV-a za kupca prvog stana. Cene parking mesta u garaži se kreću od 6.489 EUR do 9.984 EUR sa pdv-om. 

Mogućnost kupovine stanova putem stambenih kredita kod svih banaka.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Zmaj Jove Jovanovića

centar, centar Pančeva

Izdvajamo iz ponude
104m²
2.5
T
5/5
DA
EG

Prodajemo odličan dvoiposoban stan (broj 29) na povučenom spratu novog stambenog objekta koji se gradi u centru Pančeva, u ulici Zmaj Jove Jovanovića, na jednoj od najboljih lokacija za život u Pančevu. Stan je ukupne površine 104.38m2 od čega je grejna površina 76.78m2, dok je terasa 27.60m2. Stan se sastoji od predsoblja, toaleta, ostave, kupatila, kuhinje, kombinovane dnevne sobe sa delom za trpezariju, 2 spavaće sobe i terase. Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Od opreme i materijala koji su ugrađeni izdvajamo: Rehau PVC stolarija sa troslojnim staklima i rolo komarnicima, alu roletne na struju, hrastov parket, unutrašnja zvučna i termo izolacija vuna akustiko 5cm u plafonu, pregradni zidovi između stanova u tvrdo presovanoj vuni 5cm, 15cm termo izolacija fasade, Schindler lift, grejanje eg na struju, keramika i sanitarije visoke kategorije. Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Objekat je priključen na svu komunalnu infrastrukturu i spreman za useljenje. Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana i mogućnost kupovine putem stambenih kredita kod svih banaka. Opcija kupovine garažnog mesta koja se nalaze u prizemlju objekta. Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garažna mesta u ovom objektu.

145000

Zmaj Jove Jovanovića

centar, centar Pančeva

Izdvajamo iz ponude
99m²
2.5
T
3/5
DA
EG

Prodajemo odličan dvoiposoban stan (broj 18, broj 24) na trećem i četvrtom spratu novog stambenog objekta koji se gradi u centru Pančeva, u ulici Zmaj Jove Jovanovića, na jednoj od najboljih lokacija za život u Pančevu. Stan je ukupne površine 99.60m2 od čega je grejna površina 67.80m2, dok je terasa 31.80m2. Stan se sastoji od predsoblja, toaleta, ostave, kupatila, kuhinje, kombinovane dnevne sobe sa delom za trpezariju, 2 spavaće sobe i terase. Objekat u kome se stan nalazi svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Od opreme i materijala koji su ugrađeni izdvajamo: Rehau PVC stolarija sa troslojnim staklima i rolo komarnicima, alu roletne na struju, hrastov parket, unutrašnja zvučna i termo izolacija vuna akustiko 5cm u plafonu, pregradni zidovi između stanova u tvrdo presovanoj vuni 5cm, 15cm termo izolacija fasade, Schindler lift, grejanje eg na struju, keramika i sanitarije visoke kategorije. Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Objekat je priključen na svu komunalnu infrastrukturu i spreman za useljenje. Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana i mogućnost kupovine putem stambenih kredita kod svih banaka. Opcija kupovine garažnog mesta koja se nalaze u prizemlju objekta. Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garažna mesta u ovom objektu.

140000