broj u registru posrednika 005

STAN BW LUMIA, Beograd na vodi 94m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

94m²

struktura

3

spratnost

1 od 9

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan od 94m2 u novoj zgradi BW LUMIA, koja se nalazi u okviru Elements Districta i završava se 2025. godine. Stan je zapadno orijentisan, sastoji se od dve spavaće sobe, dnevnog boravka sa delom za kuhinju, kupatila, vešernice i terase. S obzirom na još uvek početne cene i relaksiranu dinamiku otplate, stan predstavlja odličnu investicionu opciju.

BW Lumia se nalazi na samom početku Elements kompleksa, nedaleko od Savskog parka i izlazi na Savsku ulicu, ulicu Nikolaja Kravcova kao i novu saobraćajnicu koja spaja Savski trg sa Umetničkim centrom. Smeštena u četvrtom redu u odnosu na reku, ova devetospratnica je izvrsno povezana sa ključnim tačkama u Beogradu. BW Lumia sadrži 91 stambenu jedinicu različitih veličina, od dvosobnih do četvorosobnih stanova i penthouse apartmana na poslednjem spratu. Zahvaljujući lokaciji unutar Elements kompleksa, a u zavisnosti od pozicije koju zauzimaju unutar zgrade, stanovi imaju neometan pogled na park ili na uređeno unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj stambenih jedinica orijentisan ka impozantnoj panorami starog grada.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23400 sa uračunatim PDV-om.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu LUMIA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja