broj u registru posrednika 005

STAN BW LUMIA, Beograd na vodi 59m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

59m²

struktura

2

spratnost

6 od 9

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan dvosoban stan od 58,55m2 u novoj zgradi BW LUMIA, koja se nalazi u okviru Elements Districta i završava se 2025. godine. Stan je severoistočno orijentisan, sastoji se od jedne spavaće sobe, dnevnog boravka sa delom za kuhinju, kupatila, vešernice i terase. S obzirom na još uvek početne cene i relaksiranu dinamiku otplate, stan predstavlja odličnu investicionu opciju.

BW Lumia se nalazi na samom početku Elements kompleksa, nedaleko od Savskog parka i izlazi na Savsku ulicu, ulicu Nikolaja Kravcova kao i novu saobraćajnicu koja spaja Savski trg sa Umetničkim centrom. Smeštena u četvrtom redu u odnosu na reku, ova devetospratnica je izvrsno povezana sa ključnim tačkama u Beogradu. BW Lumia sadrži 91 stambenu jedinicu različitih veličina, od dvosobnih do četvorosobnih stanova i penthouse apartmana na poslednjem spratu. Zahvaljujući lokaciji unutar Elements kompleksa, a u zavisnosti od pozicije koju zauzimaju unutar zgrade, stanovi imaju neometan pogled na park ili na uređeno unutrašnje dvorište, dok je ograničen broj stambenih jedinica orijentisan ka impozantnoj panorami starog grada.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23400 sa uračunatim PDV-om.

Sve dodatne informacije oko stanova u projektu LUMIA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Dinarska

kod Partizanovog stadiona, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
63m²
2.5
T
2/3
DA
EG

Prodajemo odličan dvoiposoban stan broj 3 i broj 5 od 62,55m2 u novom manjem luksuznom stambenom objektu sa šest stambenih jedinica koji se gradi u Beogradu, na Savskom vencu, u neposrednoj blizini Autokomande i stadiona Partizan. Stanovi se nalaze na prvom i drugom spratu, dvostrano orijentisani. Od prostorija sadrže ulaz, kupatilo, dve spavaće sobe ( površina 11.05m2 i 11,15m2), kuhinje, trpezarije u sklopu dnevnog boravka i terase od 4.60m2.Predviđena je ugradnja visokokvalitetnih materijala i opreme od čega izdvajamo ( hrastov parket, alu stolarija, el. roletne, sanitarija i keramika prve klase, ulazna sigurnosna vrata visoke kategorije, unutrašnja stolarija od medijapana, uvozna galanterija, grejanje putem el. kotla, inverter klime…). Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema gradskim i državnim organima. Predviđeni završetak radova je decembar 2024.godine. Cena stana je bez PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži na mehaničkoj platformi po ceni od 19.224 do 21.369 EUR sa PDV-om. Odličan i kao investicija za mesečno/dnevno izdavanje zbog svoje lokacije i kvaliteta. Mogućnost faznog plaćanja na sledeći način:1. Rata od 40% prilikom zaključenja Predugovora/Ugovora 2. Rata od 30% prilikom završetka konstrukcije Objekta3. Rata od 20% nakon završetka fasade Objekta4. Rata od 10% nakon zavreštka Tehničkog pregleda Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

204750

Dinarska

kod Partizanovog stadiona, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
61m²
2.5
T
1/3
DA
EG

Prodajemo odličan dvoiposoban stan broj 2 i broj 4 od 61,14m2 u novom manjem luksuznom stambenom objektu sa šest stambenih jedinica koji se gradi u Beogradu, na Savskom vencu, u neposrednoj blizini Autokomande i stadiona Partizan. Stanovi se nalaze na prvom i drugom spratu, dvostrano orijentisani. Od prostorija sadrže ulaz, kupatilo, dve spavaće sobe ( površina 11.05m2 i 12.15m2), kuhinju, trpezariju u sklopu dnevnog boravka i terasu od 4.1m2. Predviđena je ugradnja visokokvalitetnih materijala i opreme od čega izdvajamo ( hrastov parket, alu stolarija, el. roletne, sanitarija i keramika prve klase, ulazna sigurnosna vrata visoke kategorije, unutrašnja stolarija od medijapana, uvozna galanterija, grejanje putem el.kotla, inverter klime…). Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema gradskim i državnim organima. Predviđeni završetak radova je decembar 2024.godine. Cena stana bez PDV-a. Mogućnost kupovine parking mesta u garaži na mehaničkoj platformi po ceni od 19.224 do 21.369 EUR sa PDV-om. Odličan i kao investicija za mesečno/dnevno izdavanje zbog svoje lokacije i kvaliteta. Mogućnost faznog plaćanja na sledeći način:1. Rata od 40% prilikom zaključenja Predugovora/Ugovora 2. Rata od 30% prilikom završetka konstrukcije Objekta3. Rata od 20% nakon završetka fasade Objekta4. Rata od 10% nakon zavreštka Tehničkog pregleda Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

198250