broj u registru posrednika 005

STAN Bulevar Vudroa Vilsona, Beograd na vodi 82m²

Savski venac, Beograd

339900 €

4145€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

82m²

struktura

3

spratnost

18 od 23

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan, u okviru naselja Beograd na vodi, u zgradi Parkview.

Stan se nalazi na 18. spratu, dvostrano je (severozapadno) orijentisan. Sastoji se od dve spavaće sobe (od kojih je jedna master), dva kupatila, vešernice, kuhinje i trpezarije, dnevne sobe, koja je zapadno orijentisana i iz koje se pruža direktan otvoren pogled prema Savi, Kuli Beograd i mostu na Adi, što ovaj stan čini jedinstvenim i retkim na tržištu.

Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem. Takodje, postoji mogućnost kupovine dva garažna mesta po ceni od 22.000,00 € po jednom.

Uz stan dolazi i pripadajuća ostava, koja se nalazi u nivou parkinga.

Stan je uknjižen na 82m2, i preporučujemo ga svima koji traže komforan stan za porodicu i život, kao i odličnu investicionu opciju.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

BW SENSA

Beograd na vodi, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
73m²
3
T
3/8
DA
CG

Prodajmo izuzetan trosoban stan, na trećem spratu objekta, orijentisan jugoistočno prema uređenom unutrašnjem dvorištu. BW Sensa je osmospratna stambena zgrada u Elements kompleksu, sa ukupno 230 stanova različitih struktura. Blizina zelenila, sportskih terena, igrališta, reke, prodavnica, restorana ali i gradskih poslovnih centara čini ovu zgradu idelnom za porodično stanovanje. Na samo nekoliko minuta šetnje nalazi se BW Galerija, najveći shopping centar u Evropi. Sastoji se iz dnevnog boravka koji je koncipiran kao open-space, dve spavaće sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom, vešernice, još jednog kupatila i terase. Radijatori su povezani na centralnu gradsku toplanu sa ugradjenim kalorimetrima za merenje potrošnje za svaki stan. Stanovi su opremljeni multi-split sistemom klimatizacije, sa po jednom unutrašnjom jedinicom u svakoj sobi, i jednom spoljnom jedinicom, koja je obložena dekorativnom maskom. U okviru zgrade nalazi se ulazni hol sa obezbeđenjem, recepcijom, odvojenom prostorijom za poštanske sandučiće. U okviru kompleksa nalazi se uređeno dvorište sa dečjim igralištem i prostorom za odmor. Ovu nekretninu preporučujemo kao idealnu za bilo koji vid investicije, kao i komforno mesto za život, na prvoklasnoj lokaciji u čijoj neposrednoj blizini imate sve potrebne sadržaje, i odličnu povezanost sa svim delovima grada. Cena stana izražena je sa PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23.400 EUR . Ista struktura stana dostupna je i na višim spratovima. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW SENSA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

239888

BW AQUA

Beograd na vodi, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
80m²
3
T
22/24
DA
CG

Prodajemo odličan trosoban stan od 80,38m2 na 22. spratu u novoj zgradi BW AQUA u okviru Beograda na vodi. Jugoistočno, dvostrano, orijentisan stan koji se sastoji iz dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije koncipirane kao open-space, terase koja gleda ka parku, dve spavaće sobe i dva kupatila. Spavaći blok je okrenut ka tržnom centru Galerija i Mostu na Adi. BW Aqua je 24 sprata visoka stambena zgrada u okviru projekta Beograd na vodi, smeštena na samo par koraka od najveće shopping destinacije u Evropi BW Galerija, u neposrednoj blizini Kule Beograd kao i reke Save i šetališta. BW Aqua sadrži garsonjere koje su odličan vid investicije, jednosobne i dvosobne stanove idealne za početak porodičnog života, ali i veće luksuzne stambene jedinice. Zahvaljujući svojoj odličnoj poziciji u okviru projekta, iz svakog stana se pružaju fenomenalni pogledi, bilo na Kulu Beograd i Most na Adi, ili spektakularne parkove i zelenilo. Takođe, zbog svog položaja i blizine Kule Beograd, budućeg simbola prestonice, kupovina stana u ovoj zgradi predstavlja odličnu investiciju gde cena nekretnina dostiže rast i do 8% godišnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23 950 evra. Sve cene su sa PDV-om. Rok završetka je april 2023. godine. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW AQUA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

336888

BW AQUA

Beograd na vodi, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
80m²
3
T
18/24
DA
CG

Prodajemo odličan trosoban stan od 80,38 m2 u novoj zgradi BW AQUA u okviru Beograda na vodi. Izuzetan trosoban stan na 18. spratu objekta i fenomenalnim pogledom na park i panoramu grada. Sastoji se iz dnevnog boravka, kuhinje i trpezarije koncipirane kao open-space, terase koja gleda ka parku, dve spavaće sobe i dva kupatila. Spavaći blok je okrenut ka mirnom delu, odnosno unutrašnjem dvorištu. BW Aqua je 24 sprata visoka stambena zgrada u okviru projekta Beograd na vodi, smeštena na samo par koraka od najveće shopping destinacije u Evropi BW Galerija, u neposrednoj blizini Kule Beograd kao i reke Save i šetališta. BW Aqua sadrži garsonjere koje su odličan vid investicije, jednosobne i dvosobne stanove idealne za početak porodičnog života, ali i veće luksuzne stambene jedinice. Zahvaljujući svojoj odličnoj poziciji u okviru projekta, iz svakog stana se pružaju fenomenalni pogledi, bilo na Kulu Beograd i Most na Adi, ili spektakularne parkove i zelenilo. Takođe, zbog svog položaja i blizine Kule Beograd, budućeg simbola prestonice, kupovina stana u ovoj zgradi predstavlja odličnu investiciju gde cena nekretnina dostiže rast i do 8% godišnje. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23 950 evra. Sve cene su sa PDV-om. Na raspolaganju su identični stanovi na 18. i 24. spratu. Rok završetka je april 2023. godine. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW AQUA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

326888