broj u registru posrednika 005

NOVOGRADNJA Gornjogradska, Gornji grad 46m² - 110m²

Zemun, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

46m²-110m²

struktura

1.5-4

spratnost

4

grejanje

EG

rok završetka

31.12.2023.

parking

DA

Opis

Prodajemo odlično projektovane stanove u stambenom objektu u izgradnji i to 60 stambenih jedinica  sa parking mestima u garaži, u Zemunu, Gornjem gradu, u ulici Gornjogradska.

Objekat je slobodnostojeći, spratnosti Po+P+3+Ps (povučeni sprat). U podrumu su smeštena parking mesta, većim delom na parking platformi. Na prizemlju su 13 stambenih jedinica površina od 46m2-69m2. Na tipskim spratovima (prvom, drugom i trećem ) se nalazi ukupno 29 stambenih jedinica (na svakom spratu po 13), površina od 46m2-69m2. Na povučenom spratu su ostavljeni eksluzivni četvorosobni penthouse stanovi sa velikim terasama kao  manji troiposobni i dvoiposobni stanovi.

Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova. Objekat u kome se nekretnine nalaze - svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji.

Od materijala i opreme, predviđena je ugradnja najkvalitetnijih materijala i opreme renomiranih proizvođača od čega izdvajamo: podno grejanje ( toplotne pumpe po principu voda-vazduh) od čega 1.5 stanovi imaju samo podno grejanje dok veći stanovi do 2.5 imaju podno grejanje i FAN COIl uređaje, troslojno staklo, sedmokomorni pvc profil, punjeni kriptonom (Rehau), Atos sigurnosna vrata, ugradni vodokotlić (geberit,grohe), kada u kupatilu Geberit Setaplano kvadratna, tuš podloga, roletne na eletkro pogon, tarket troslojni, kermika Italijanska, ALU bond fasada između etaža, zida se sa giter blookom i preko ide kamena vuna (20cm)...

Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Predviđeni završetak radova je kraj 2023.godine.

Cena stanova su 2.475 sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana.
Cene parking mesta u garaži je 14400 sa PDV-om (20%)

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Ana Vignjević

Ana Vignjević

agent

broj uverenja: 3710

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Tipovi stanova

Pogledajte tipove stanova u ovom objektu

Garažno mesto

Cena garažnog mesta

14400€ bez PDV-a