broj u registru posrednika 005

STAN ELENA 305, Elena Residences 175m²

Porto Montenegro, Tivat

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

175m²

struktura

3

spratnost

3 od 6

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo luksuzan trosoban apartman površine 175m2 u objektu Elena. Privatna rezidencija savremenog dizajna Elena ima zaseban ulaz, recepciju i bazen namenjen stanarima ovog objekta. Dvostrano orjentisan apartman se nalazi na trećem spratu, ima dva ulaza i sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom kao zajedničke celine, dve spavaće sobe, dva kupatila, gostinjskog toaleta i dve terase od kojih jedna gleda na Captain's Park, a druga ima pogled na more, marinu i Regent Pool Club. Autori projekta Elena su renomirane arhitektonske firme WATG i MHZ Paris.

Privatna rezidencija Elena deo je uslužno-menadžerskog servisa M-Residences kreiranog od strane Porto Montenegra, koji nudi rešenja za upravljanje u cilju što veće udobnosti i mira tokom izdavanja Vaše rezidencije. Vrhunsko iskustvo izdavanja jedinica i usluge uključuju pokrivanje i poštovanje ugovora, čuvanje inventara, upravljanje lokalnim porezima, održavanje imovine, usluge marketinga i online rezervacije.

Za ovu vrstu osnovne usluge M residences nudi procenat raspodele neto prihoda veći od proseka za šemu te vrste 82/18 u korist vlasnika. Vaši gosti koji su servisirani od strane M-Residences koriste sve benefite boravka u naselju, kao što su ture frauscher-om kroz Boku, kućna dostava hrane i dnevne ulaznice na bazenu Jahting kluba Porto Montenegro.

Za one koji traže istinsku udobnost i lakoću življenja paket personalizovanog nameštaja pravi je izbor uz kupovinu apartmana. Vrhunska funkcionalnost postignuta je u skladu sa ambijentom, a tehnologija diskretno integrisana u prostorijama što svim kupcima omogućava laku promenu životnog ritma od opuštenog do aktivnog i obrnuto. Kompletno opremanje stana, sa celokupnom tehnikom i nameštajem iznosi 600 EUR / m2 + pdv.

U periodu od 01.03.2022. do 01.05.2022. godine, svim kupcima se pruža mogućnost specijalne dinamike otplate uz dodatnu povoljnost- besplatno održavanje u periodu od godinu dana.
Cena je sa PDV-om (21%). Garažno mesto se doplaćuje 35.000 EUR sa PDV-om.

Za više informacija, na raspolaganju Vam stoji naš prodajni tim na sledećem broju telefona :

Agent Anđela Murganić +381 60 486 5404
Agent Marina Maljković +381 60 040 6040

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na ovom projektu

 

 

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Marina  Maljković

Marina Maljković

agent

broj uverenja: 3526

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja