broj u registru posrednika 005

STAN AQUA 109, Regent Pool Club 176m²

Porto Montenegro, Tivat

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

176m²

struktura

3

spratnost

1 od 5

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

3m

parking

DA

Opis

Prodajemo luksuzan trosoban apartman površine 176m2 u objektu Aqua, koji je u sastavu Regent Pool Club-a. Kompletno opremljen apartman se nalazi na prvom spratu, dvostrano je orjentisan i sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom kao zajedničke celine, dve spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima, gostinjskog toaleta i prelepe terase koja gleda na sam kompleks Porto Montenegra.

Penthouse se prodaje kompletno namešten u skladu sa estetikom hotela i novi vlasnik može birati neku od tri opcije uređenja enterijera. Autori projekta Aqua su renomirane arhitektonske firme WATG i MHZ Paris. Vlasnik stana ima pristup svim sadržajima i uslugama hotela Regent 5 *.

Korisnici kompleksa koriste privatan ulaz Regent hotela, kao i recepciju i usluge 24-časovnog obezbedjenja i concierge usluge Regent hotela.
Program upravljanja iznajmljivanjem hotela Regent 5* je deo Intercontinental Hotel Group-a. Vlasnici imaju mogućnost boravka u stanu u njihovom vlasništvu u bilo kom trenutku, na neograničenom nivou, uz obaveznu prethodnu najavu.

Da biste iskoristili programa iznajmljivanja apartmana, potrebno je da vam apartmani budu u potpunosti opremljeni i namešteni po njihovim standardima. Kompletno opremanje apartmana, sa celokupnom tehnikom i nameštajem iznosi 816€\m2+pdv. (uračunato u konačnu cenu apartmana).

Servis za iznajmljivanje nudi procenat raspodele neto prihoda veći od proseka za šemu te vrste 60/40 u korist vlasnika.Kada ih vlasnik ne koristi, jedinice u okviru programa iznajmljivanja su dostupne za iznajmljivanje gostima hotela, a vlasnici zarađuju od servisa tokom perioda kada sami ne zauzimaju jedinice.Udeo u prihodu od jedinica prikuplja se u okviru programa i srazmeran je vrednosti investicije.

Cena stana je sa PDV-om. Garažno mesto se doplaćuje u iznosu od 25.000 EUR sa PDV-om.

Za više informacija, na raspolaganju Vam stoji naš prodajni tim na sledećem broju telefona :

Agent Anđela Murganić +381 62 1916575
Agent Marina Maljković +381 62 1916575

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na ovom projektu

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Marina  Maljković

Marina Maljković

agent

broj uverenja: 3526

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja