broj u registru posrednika 005

STAN AQUA 109, Regent Pool Club 176m²

Porto Montenegro, Tivat

1060586 €

6026€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

176m²

struktura

3

spratnost

1 od 5

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

3m

parking

DA

Opis

Prodajemo luksuzan trosoban apartman površine 176m2 u objektu Aqua, koji je u sastavu Regent Pool Club-a. Kompletno opremljen apartman se nalazi na prvom spratu, dvostrano je orjentisan i sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom kao zajedničke celine, dve spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima, gostinjskog toaleta i prelepe terase koja gleda na sam kompleks Porto Montenegra.

Penthouse se prodaje kompletno namešten u skladu sa estetikom hotela i novi vlasnik može birati neku od tri opcije uređenja enterijera. Autori projekta Aqua su renomirane arhitektonske firme WATG i MHZ Paris. Vlasnik stana ima pristup svim sadržajima i uslugama hotela Regent 5 *.

Korisnici kompleksa koriste privatan ulaz Regent hotela, kao i recepciju i usluge 24-časovnog obezbedjenja i concierge usluge Regent hotela.
Program upravljanja iznajmljivanjem hotela Regent 5* je deo Intercontinental Hotel Group-a. Vlasnici imaju mogućnost boravka u stanu u njihovom vlasništvu u bilo kom trenutku, na neograničenom nivou, uz obaveznu prethodnu najavu.

Da biste iskoristili programa iznajmljivanja apartmana, potrebno je da vam apartmani budu u potpunosti opremljeni i namešteni po njihovim standardima. Kompletno opremanje apartmana, sa celokupnom tehnikom i nameštajem iznosi 816€\m2+pdv. (uračunato u konačnu cenu apartmana).

Servis za iznajmljivanje nudi procenat raspodele neto prihoda veći od proseka za šemu te vrste 60/40 u korist vlasnika.Kada ih vlasnik ne koristi, jedinice u okviru programa iznajmljivanja su dostupne za iznajmljivanje gostima hotela, a vlasnici zarađuju od servisa tokom perioda kada sami ne zauzimaju jedinice.Udeo u prihodu od jedinica prikuplja se u okviru programa i srazmeran je vrednosti investicije.

Cena stana je sa PDV-om. Garažno mesto se doplaćuje u iznosu od 25.000 EUR sa PDV-om.

Za više informacija, na raspolaganju Vam stoji naš prodajni tim na sledećem broju telefona :

Agent Anđela Murganić +381 62 1916575
Agent Marina Maljković +381 62 1916575

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na ovom projektu

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

Marina  Maljković

Marina Maljković

agent

broj uverenja: 3526

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

ELENA 305

Elena Residences, Porto Montenegro

Izdvajamo iz ponude
175m²
3
T
3/6
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo luksuzan trosoban apartman površine 175m2 u objektu Elena. Privatna rezidencija savremenog dizajna Elena ima zaseban ulaz, recepciju i bazen namenjen stanarima ovog objekta. Dvostrano orjentisan apartman se nalazi na trećem spratu, ima dva ulaza i sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom kao zajedničke celine, dve spavaće sobe, dva kupatila, gostinjskog toaleta i dve terase od kojih jedna gleda na Captain's Park, a druga ima pogled na more, marinu i Regent Pool Club. Autori projekta Elena su renomirane arhitektonske firme WATG i MHZ Paris. Privatna rezidencija Elena deo je uslužno-menadžerskog servisa M-Residences kreiranog od strane Porto Montenegra, koji nudi rešenja za upravljanje u cilju što veće udobnosti i mira tokom izdavanja Vaše rezidencije. Vrhunsko iskustvo izdavanja jedinica i usluge uključuju pokrivanje i poštovanje ugovora, čuvanje inventara, upravljanje lokalnim porezima, održavanje imovine, usluge marketinga i online rezervacije. Za ovu vrstu osnovne usluge M residences nudi procenat raspodele neto prihoda veći od proseka za šemu te vrste 82/18 u korist vlasnika. Vaši gosti koji su servisirani od strane M-Residences koriste sve benefite boravka u naselju, kao što su ture frauscher-om kroz Boku, kućna dostava hrane i dnevne ulaznice na bazenu Jahting kluba Porto Montenegro. Za one koji traže istinsku udobnost i lakoću življenja paket personalizovanog nameštaja pravi je izbor uz kupovinu apartmana. Vrhunska funkcionalnost postignuta je u skladu sa ambijentom, a tehnologija diskretno integrisana u prostorijama što svim kupcima omogućava laku promenu životnog ritma od opuštenog do aktivnog i obrnuto. Kompletno opremanje stana, sa celokupnom tehnikom i nameštajem iznosi 600 EUR / m2 + pdv. U periodu od 01.03.2022. do 01.05.2022. godine, svim kupcima se pruža mogućnost specijalne dinamike otplate uz dodatnu povoljnost- besplatno održavanje u periodu od godinu dana.Cena je sa PDV-om (21%). Garažno mesto se doplaćuje 35.000 EUR sa PDV-om. Za više informacija, na raspolaganju Vam stoji naš prodajni tim na sledećem broju telefona : Agent Anđela Murganić +381 60 486 5404Agent Marina Maljković +381 60 040 6040 Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na ovom projektu

1628230

ELENA 106

Elena Residences, Porto Montenegro

Izdvajamo iz ponude
185m²
3
T
1/6
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo luksuzan trosoban apartman površine 185m2 u objektu Elena. Privatna rezidencija savremenog dizajna Elena ima zaseban ulaz, recepciju i bazen namenjen stanarima ovog objekta. Apartman se nalazi na prvom spratu, ima dva ulaza i sastoji se od dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom kao zajedničke celine, dve spavaće sobe sa sopstvenim kupatilima, gostinjskog toaleta i prelepe terase koja ima pogled na more, marinu i Regent Pool Club. Dnevna soba i dve spavaće sobe imaju izlaze na terasu. Autori projekta Elena su renomirane arhitektonske firme WATG i MHZ Paris. Privatna rezidencija Elena deo je uslužno-menadžerskog servisa M-Residences kreiranog od strane Porto Montenegra, koji nudi rešenja za upravljanje u cilju što veće udobnosti i mira tokom izdavanja Vaše rezidencije. Vrhunsko iskustvo izdavanja jedinica i usluge uključuju pokrivanje i poštovanje ugovora, čuvanje inventara, upravljanje lokalnim porezima, održavanje imovine, usluge marketinga i online rezervacije. Za ovu vrstu osnovne usluge M residences nudi procenat raspodele neto prihoda veći od proseka za šemu te vrste 82/18 u korist vlasnika. Vaši gosti koji su servisirani od strane M-Residences koriste sve benefite boravka u naselju, kao što su ture frauscher-om kroz Boku, kućna dostava hrane i dnevne ulaznice na bazenu Jahting kluba Porto Montenegro. Za one koji traže istinsku udobnost i lakoću življenja paket personalizovanog nameštaja pravi je izbor uz kupovinu apartmana. Vrhunska funkcionalnost postignuta je u skladu sa ambijentom, a tehnologija diskretno integrisana u prostorijama što svim kupcima omogućava laku promenu životnog ritma od opuštenog do aktivnog i obrnuto. Kompletno opremanje stana, sa celokupnom tehnikom i nameštajem iznosi 600 EUR / m2 + pdv. U periodu od 01.03.2022. do 01.05.2022. godine, svim kupcima se pruža mogućnost specijalne dinamike otplate uz dodatnu povoljnost- besplatno održavanje u periodu od godinu dana.Cena je sa PDV-om (21%). Garažno mesto se doplaćuje 35.000 EUR sa PDV-om. Za više informacija, na raspolaganju Vam stoji naš prodajni tim na sledećem broju telefona : Agent Anđela Murganić +381 60 486 5404Agent Marina Maljković +381 60 040 6040 Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na ovom projektu

1144200