broj u registru posrednika 005

STAN Kod Doma zdravlja, Naselje Save Kovačevića 71m²

Zemun, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

71m²

struktura

3.5

spratnost

VPR od 2

grejanje

EG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo troiposoban stan na visokom prizemlju u zgradi sa dva sprata, u novogradnji u Zemunu u naselju Save Kovačević useljivoj u novembru 2022.godine.

Stan se sastoji od predsoblja, tri spavaće sobe, kupatila i dnevne sobe sa trpezarijom i kuhinjom. U cenu stana uračunato je i parking mesto koje se nalazi iza objekta. Grejanje je etažno na struju. Elektronsko vodjenje kotla i fina regulacija pomoću termostata omogućuju uštedu električne energije u toku grejne sezone do 30%. Kao grejna tela stavljeni su aluminijumski radijatori "Global" tipa VoX visine prema podprozorskim. Radijatorski ventili su duploregulišući sa termostatskom glavom proizvod HERZ. Krov je kosi, dvovodan, nagiba 15%. Krovna konstrukcija je AB ploča. Krovni pokrivač je ravni bakarni lim. Dominantna boja na fasadi je bela. Projekat je izgrađen u skladu sa arhitektonskim crtežima u svemu prema aktuelnoj domaćoj tehničkoj regulativi.

Dodatna oprema stana: video interfon, stolarija PVC crne boje (imitacija drveta), troslojni parket, ugradni vodokotlić, keramika u kuhinji i kupatilu.

Mogućnost kupovine putem kredita. Cena je sa uračunatim PDV-om, mogućnost povraćaja kupcu prvog stana.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

Dodatne informacije

garaža

parking

telefon

kablovska

internet

interfon

Predrag  Simić

Predrag Simić

agent

broj uverenja: 3283

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja