broj u registru posrednika 005

STAN ALBA, Boka place 79m²

Porto Montenegro, Tivat

351000 €

4443€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

79m²

struktura

3

spratnost

2 od 8

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.8m

parking

NE

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan u okviru privatne rezidencije Alba,  koja pripada novoj urbanoj četvrti Boka Place, smeštenoj unutar kompleksa Porto Montenegro. Apartman se nalazi na 2. spratu, zapadno je orijentisan.  Sastoji se od ulaza, dnevnog boravka koji ima izlaz na terasu, dve spavaće sobe od kojih je jedna sa sopstvenim kupatilom i još jednog kupatila sa kadom.

ALBA je najnovija, ujedno i poslednje puštena u prodaju privatna rezdencija u okviru Boka Place urbane četvrti koja je deo Porto Montenegro kompleksa. Alba je osmospratnica koja sadrži 34 privatne rezidencije, od studio do penthouse apartmana.


Privatne rezidencije Boka Place-a deo su uslužno-menadžerskog servisa M-Residences kreiranog od strane Porto Montenegra, koji nudi rešenja za upravljanje u cilju što veće udobnosti i mira tokom izdavanja Vaše rezidencije. Vrhunsko iskustvo izdavanja jedinica i usluge uključuju pokrivanje i poštovanje ugovora, čuvanje inventara, upravljanje lokalnim porezima, održavanje imovine, usluge marketinga i online rezervacije. Vaši gosti koji su servisirani od strane M-Residences koriste sve benefite boravka u naselju, kao što su ture frauscher-om kroz Boku, kućna dostava hrane i dnevne ulaznice na bazenu Jahting kluba Porto Montenegro.

Za razliku od rezidencija Ostro Mistral i Sirocco koje su pod upravom SIRO hotela, privatna rezidencija ALBA nudi fleksibilnost za odabir nameštaja, opremanje i uređenje enterijera prema sopstvenom stilu i ukusu. Za one one koji traže dom spreman za useljenje, postoje već kreirani paketi koji uključuju potpuno opremanje stana po pitanju namještaja i drvenarije.

Rezidencijalne jedinice iz kolekcije kojim upravlja SIRO, ili one privatne, inspirisane su urbanom internacionalnom enklavom, i utočište su besprekornog luksuza i kvalitetnog života.

Privatne rezidencije su vrhunski dizajnirane uz korišćenje modernih detalja kako bi pružili sve segmente kvalitetne i luksuzne svakodnevice. Pored sopstvenih utočišta, stanovnici imaju ekskluzivan pristup luksuznim sadržajima, poput infinity bazena i skrivenih vrtova. Ove rezidencije nude dodatnu intimu za sve one koji žele da pripadaju bliskoj zajednici Porto Montenegra.

Osnovne specifikacija privatnih rezidencije ALBA :

Otvorene kuhinje izuzetnih linija dizajnirane za optimalnu korisnost
Bela stolarija po meri i kamene ploče sa drvenim detaljima
Bosch uređaji, uključujući potpuno integrisani frižider, mašine za pranje posuđa i indukcijska ploča za kuvanje s pećnicom
Ugradni ormari i skladišne jedinice
Detaljno birani namještaj od prirodnog materijala i svedenih nijansi
Pažjivo odabran, moderan minimalistički dizajn koji sadrži slojeve neutralnih i organskih materijala inkorporiranih da pruže visok nivo udobnosti i mira

Očekivani datum završetka projekta je kraj 2023. godine.

Dinamika plaćanja sastoji se od 4 jednake rate, gde se prva rata plaća nakon overe Ugovora o kupoprodaji, dok ostale rate prate stepen izgradnje projekta. Posebna pogodnost dinamike otplate moguća je u periodu od marta do kraja maja 2022. godine.

Za više informacije, kontaktirajte naš prodajni tim.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na ovom projektu

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

klima

kablovska

internet

interfon

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja