broj u registru posrednika 005

STAN Bulevar Oslobođenja, kod FON-a 149m²

Voždovac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

149m²

struktura

4

spratnost

2 od 3

grejanje

Gas

visina plafona

2.7m

parking

NE

Opis

Prodajemo odličan četvorosoban stan u zgradi iz 2000-te godine, u zgradi sa samo četiri stana. Zgrada je u neposrednoj blizini više saobraćajnica, dve osnovne škole i više fakulteta.

Sastoji se od predsoblja, prostranog dnevno-trpezarijskog dela, kuhinje, hodnika, odvojenog spavaćeg bloka sa tri prostrane spavaće sobe, od kojih je jedna sa sopstvenim kupatilom, dve ostave i kupatila. Stan poseduje i veliku terasu koja ima pogled ka Bajfordovoj šumi. Takođe, i pripadajući podrum od 10m2.

Grejanje u stanu je na gas, a u dnevnom boravku postoji i kaljeva peć. Stan je u dobrom stanju, potreban su određena ulaganja. 

Uknjižen na 120m2, mereno ima 149m2.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

uknjižen

podrum

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Dragoljub Stojanović

Dragoljub Stojanović

agent

broj uverenja: 3284

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Darvinova

TC Stadion, Voždovac

Izdvajamo iz ponude
148m²
4
T
1/2
NE
EG

Prodajemo dva luksuzno opremljena trostrano orjentisana stana, na prizemlju i prvom spratu, koje je moguće povezati, u mirnoj ulici kod TC Stadion u privatno ograđenoj zgradi sa natkrivenim parking mestima u dvorištu i kapijom na daljinsko otvaranje. Zgrada je na dva sprata sa malim brojem stanova. Prvi stan u prizemlju je trosoban, sastoji se od hodnika koji vodi do prostranog, atraktivno dekorisanog, dnevnog boravka sa trpezarijom i koji ima izlaz u dvorište, kuhinje, odvojenog spavaćeg bloka sa jednom master sobom sa kupatilom, spavaće sobe koju je, zbog veličine, lako podeliti ukoliko je potrebno, kupatila, walk in garderobe, ostave-vešeraja i gostinjskog toaleta. Stan uknjižen na 158m2, kome još pripada i prostrano lepo uređeno i osvetljeno dvorište sa senikom u centralnom delu, kao i posebno odvojena ostava za odlaganje gabaritnih stvari potrebnih za domaćinstvo. Cena ovog stana je 425.000EUR-a. Drugi stan je četvorosoban, pozicioniran iznad prvog stana na prvom spratu, sastoji se iz hodnika u kome su gostinjski toalet i odvojeni radni deo, kuhinje sa manjom trpezarijom, open space uređenim dnevnim boravkom sa trpezarijom iz koga se izlazi na široku i atraktivnu zastakljenu lođu sa mogućnošću kompletnog otvaranja. U spavaćem bloku je ostava-vešeraj, master spavaća soba sa kupatilom, još dve spavaće sobe, walk in garderoba i kupatilo.Stan je uknjižen na 148m2. U stanovima su velike staklene površine u svim prostorijama što im omogućava puno dnevne svetlosti, stolarija je aluminijumska, velikih dimenzija, sa roletnama, stopsol staklima i rolo zavesama na elektro podizanje. Grejanje je etažno na struju, na delovima sa granitnom keramikom podno. Stanovi imaju dva pripadajuća parking mesta. Mogućnost spajanja obe stambene jedinice u jednu. U neposrednoj blizini su svi potrebni sadržaji (u okviru TC Stadion su prodavnica, trgovine, banka, pošta, menjačnica, apoteka),škole, vrtići i sl. potrebni za kvalitetan i udoban život. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

350000