broj u registru posrednika 005

STAN BW RIVIERA, Beograd na vodi 156m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

156m²

struktura

3

spratnost

17 od 25

grejanje

CG

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Dvostrano orijentisan stan na 17. spratu, sa pogledom ka Kalemegdanu. Sastoji se iz dvostrano orijentisanog dnevnog boravka koji ima izlaz na prelepu veliku terasu, kuhinje sa ostrvom, dve spavaće sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom i gardaroberom, još jednog kupatila i  spavaće sobe.

BW Riviera je smeštena na najekskluzivnijoj lokaciji, u prvom redu do reke sa direktnim pristupom Sava Promenadi, odmah do Kul Beograd, novog simbola prestonice. U neposrednom okruženju nalaze se elitne zgrade - BW Perla, BW Terraces i BW Residences, dok je Galerija Shopping centar na samo par minuta šetnje. Riviera predstavlja savršeni sklad najsavremenije arhitekture i najeksluzivnije lokacije u prestonici. Ova impresivna zgrada ima 25 spratova, odiše prostranstvom i elegancijom kojom najviše dominiraju velike terase i balkoni nesvakidašnjeg dizajna. Osim savršenog okruženja, BW Riviera poseduje najeksluzivniji nivo sadržaja za potpuno ispunjen život unutar same zgrade. U okviru zgrade je Wellness i spa centar za stanare zgrade sa recepcijom, juice barom, bazenom, teretanom., saunom i ostalim opuštajućim spa uslugama. Kada je reč o dizajnu enterijera i završnim radovima. stanovi u BW Riviera predstavljaju najviši nivo kvalteta, komfora, projektovani su tako da ispune sve kriterijume praktičnog i estetskog ugođaja. Skoro svi stanovi u zgradi imaju fenomenalne poglede na Savu, Kulu Beograd, Kalemegdan i Most na Adi. Strukture stanova su od trosobnih do petosobnih. Garaža je na dva nivoa sa ukupno 274 parking mesta.

Cena stana izražena je sa PDV-om.

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 38.000 EUR

Dinamika plaćanja je izuzetno relaksirana i podeljena u 7 rata, gde svaka rata prati određenu fazu izgradnje. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW Riviera možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575.

Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

 

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

telefon

kablovska

interfon

energetski pasoš

Anđela  Murganić

Anđela Murganić

agent

broj uverenja: 3575

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja