broj u registru posrednika 005

STAN Senjačka, Senjak 130m²

Savski venac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

130m²

struktura

6

spratnost

VPR od 1

grejanje

CG

visina plafona

3.1m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan stan (polovinu kuće) na izuzetnoj lokaciji, u Senjačkoj ulici u samom srcu Senjaka. 

Stan se sastoji iz dva nivoa, na visokom prizemlju i u potkrovlju, sa mogućnošću odvajanja u dve zasebne jedinice. Prvi nivo stana čine predsoblje, kuhinja sa trpezarijom, dnevni boravak, dve spavaće sobe i kupatilo dok su na drugom novou tri spavaće sobe, kuhinja sa trpezarijom i kupatilo.

Stanu pripada veliki podrum (ostava) kao i natkriveno parking mesto. Vlasnik stana ima pravo korišćenja zajedničkog tavana, prostrane, lepe terase i zajedničkog, velikog dvorišta iza kuće. Površina placa sa kućom je 7ari. 

Uknjižen je na 89m2, ukupne površine 130m2. 

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

Boris  Hamer

Boris Hamer

agent

broj uverenja: 2102

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Dinarska

kod Partizanovog stadiona, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
123m²
4
2L
3/3
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo odličan četvorosoban stan broj 6 od 122,95m2 u novom manjem luksuznom stambenom objektu sa šest stambenih jedinica koji se gradi u Beogradu, na Savskom vencu, u neposrednoj blizini Autokomande i stadiona Partizan. Stan se nalazi na nivou potkrovlja, sam na etaži, trostrano orijentisan. U stanu se nalaze manje kosine koje počinju od 1.6m. Prozori su većim delom standardni, osim u delu dnevnog boravka gde je predviđena ugradnja dva krovna prozora. Od prostorija sadrži ulaz, toalet, kupatilo, spavaći blok sa tri spavaće sobe koje su orijentisane prema dvorištu i bočno, manje terase od 3.4m2, garderobera, kuhinje, kuhinjske ostave, kombinovanog dnevnog boravka sa trpezarijom, radnog dela u sklopu dnevnog boravka i još jedne terase od 5.20m2. Predviđena je ugradnja visokokvalitetnih materijala i opreme od čega izdvajamo ( hrastov parket, alu stolarija, el. roletne, sanitarija i keramika prve klase, ulazna sigurnosna vrata visoke kategorije, unutrašnja stolarija od medijapana, uvozna galanterija, grejanje putem toplotnih pumpi, inverter klime…). Uz stan je predviđena mogućnost kupovine velikog parking mesta od 30m2 po ceni od 32.400 EUR sa PDV-om. Objekat se gradi sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i regulisanim obavezama prema gradskim i državnim organima. Predviđeni završetak radova je decembar 2024.godine. Mogućnost faznog plaćanja na sledeći način:1. Rata od 40% prilikom zaključenja Predugovora/Ugovora 2. Rata od 30% prilikom završetka konstrukcije Objekta3. Rata od 20% nakon završetka fasade Objekta4. Rata od 10% nakon zavreštka Tehničkog pregleda Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

399750

Heroja Milana Tepića

Dedinje, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
127m²
4
T
1/4
DA
Toplotna pumpa

Smešten u mirnoj porodičnoj zoni Dedinja, u neposrednoj blizini ulice Neznanog junaka, gradi se rezidencijalni stamebni objekat sa 7 stambenih jedinica, podzemnom garažom, lobijem sa kontolisanim pristupom 24/7. Stan koji vam nudimo je površine 127m2, na poziciji trećeg sprata, dvostrano orijentisan sa prostranom terasom od 11m2. Sastoji se od hodnika, dnevnog boravka sa delom za kuhinju i trpezariju (površine 47m2), tri spavaće sobe (površina 10,5m2, 20m2, 20,5m2), dva kupatila, perionice i terase. Od opreme i materijala koji će biti ugrađeni izdvajamo: fasadu od brušenog kamena visokog kvaliteta u dve nijanse boja, visoko energetski efikasan sistem grejanja i hlađenja stanova sa toplotnim pumpama, dodatno poboljšan slaganim sistemom zidova sa 30% većom toplotnom i zvučnom izolacijom, slagani sistem zidova koji se odlikuje izuzetnim zvučnim i termičkim karakteristikama-suvi sitem gradnje bez zaostale vlage u zidovima, unutrašnja vrata sa sistemom skrivenih štokova, vrata vanstandardne visine, magnetne brave, alu stolarija proizvođača SCHUCO sa vanstandardnim dimenzijama otvora, sigurnosna ulazna vrata najviše klase sigurnosti, sa termo i zvučnom izolacijom do 42db sa oblogom od furniranog MDF-a sa obe strane vrata, keramika je kombinacije granitne keramike u kupatilima sa pločama od prirodnog kamena, u kupatilu je predviđen ugradni Geberit vodokotlić, nova generacija konzolne WC šolje sa unapređenim sistemom ispiranja, baterije i ugradni mešači od Hansgrohe, konzolni umivaonici, na podovima se postavljaju drvene podne obloge termotretirane, vanstandardnih dimenzija, premium kvaliteta. Objekat se zida sa pravosnažnom građevinskom dozvolom i plaćenim doprinosima. Rok useljenja je septembar 2023.godine. Cena stana je sa PDV-om. Cena garažnog mesta je 35.000 EUR sa PDV-om. Dimanika i uslovi plaćanja po dogovoru. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO.

635000

BW SENSA

Beograd na vodi, Savski venac

Izdvajamo iz ponude
125m²
4
T
6/8
DA
CG

Prodajemo izuzetan četvorosoban stan, na šestom spratu objekta BW Sensa. BW Sensa je osmospratna stambena zgrada u Elements kompleksu, sa ukupno 230 stanova različitih struktura. Blizina zelenila, sportskih terena, igrališta, reke, prodavnica, restorana ali i gradskih poslovnih centara čini ovu zgradu idelnom za porodično stanovanje. Na samo nekoliko minuta šetnje nalazi se BW Galerija, najveći shopping centar u Evropi. Stan se sastoji od ulaza, prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trzpezarijom koji ima izlaz na terasu, tri spavaće sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom, vešernice, manje ostave, toaleta i još jednog kupatila. Radijatori su povezani na centralnu gradsku toplanu sa ugradjenim kalorimetrima za merenje potrošnje za svaki stan. Stanovi su opremljeni multi-split sistemom klimatizacije, sa po jednom unutrašnjom jedinicom u svakoj sobi, i jednom spoljnom jedinicom, koja je obložena dekorativnom maskom. U okviru zgrade nalazi se ulazni hol sa obezbeđenjem, recepcijom, odvojenom prostorijom za poštanske sandučiće. U okviru kompleksa nalazi se uređeno dvorište sa dečjim igralištem i prostorom za odmor. Ovu nekretninu preporučujemo kao idealnu za bilo koji vid investicije, kao i komforno mesto za život, na prvoklasnoj lokaciji u čijoj neposrednoj blizini imate sve potrebne sadržaje, i odličnu povezanost sa svim delovima grada. Cena stana izražena je sa PDV-om. Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 23.400 EUR . Ista struktura stana dostupna je i na višim spratovima. Sve dodatne informacije oko stanova u projektu BW SENSA možete dobiti kod našeg agenta Anđele Murganić, na broj telefona 0621916575. Napomena: Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garaže na projektu BW.

455888