broj u registru posrednika 005

KUĆA Porodice Trajković, Banjica 373m²

Voždovac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

373m²

zemljište

4 a

spratnost

SUT+PR+1

grejanje

EG

visina plafona

3.1m

garaža

DA

Opis

Prodajemo prelepu porodičnu kuću površine 373 m2 na placu od 4,3 ara u mirnoj ulici na Voždovcu.

Kuća se sastoji od podruma, prizemlja i sprata. U podrumu se nalazi vešernica, kotlarnica, ostava, toalet i podrumska prostorija. U prizemlju se nalaze dnevna soba sa izlazom na terasu i dvorište, kompletno opremljena kuhinja, trpezarija, gostinjski toalet i garaža, dok se na spratu nalazi predsoblje sa garderoberom, master spavaća soba sa kupatilom i garderoberom i dve spavaće sobe sa kupatilom. Takodje na spratu je i terasa sa pogledom na dvorište.

Izrađena je od najkvalitetnijih materijala (pikovana fasada, bakarni krov i oluci, granitno stepenište, dobra izolacija). Ima centralni bojler od 200l i grejanje na pelet.

Postoji mogućnost izdavanja kuće na duži period.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

podrum

klima

telefon

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Marina  Maljković

Marina Maljković

agent

broj uverenja: 3526

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Đorđa Kratovca

Lekino brdo, Voždovac

Izdvajamo iz ponude
354m²
3
3T
SUT+PR+1
kuća
EG

Prodajemo odličnu porodičnu stambenu zgradu na Lekinom brdu, u mirnom delu ulice Đorđa Kratovca. Objekat je spratnosti Su+P+1, ukupne neto površine 354,51m2, bruto površine 492,92m2, sve na placu površine 299m2. Suteren je neto površine 116,40m2 i u njemu se nalaze pomoćne prostorije (vešernica, podrum, kotlarnica, ostava, mokri čvor), jedna velika soba od 35m2 koja može da se koristi i kao prostor za rekreaciju (zabavu) i garaža od 27,82m2 za dva vozila. Prizemlje je neto površine 124,68m2, malo je izdignuto u odnosu na nivo placa i u njemu se nalaze dnevna soba (51,62m2), wc, kuhinja, trpezarija, trem, terasa i stepeništa kojim se na dve strane odvajaju spavaći blokovi na spratu. Sprat je neto površine 113,43m2 i u njemu se nalazi 6 spavaćih soba (po 3 sobe sa obe strane stepeništa), 2 kupatila i 2 garderobera, 2 terase. Objekat se zagreva sistemom "etažnog grejanja" (struja i nafta) koje se reguliše preko termostata u svim prostorijama. Takođe, objekat poseduje 3 el.brojila pa samim tim računi za el.energiju ne prelaze u crveno. Kuća je rađena po sistemu "sendvič zida" za pikovanom fasadom i prilikom građenja korišćeni su materijali i oprema visoke klase. Sve u kući je očuvano i u funkciji. Objekat ima mogućnost da se jednim zidom u prizemlju podeli na 2 stambene jedinice (stana), svaki sa svojim posebnim ulazom.Pored garaže, moguće je parkirati još jedno vozilo u dvorište i ispred na ulici. Sve uknjiženo bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

778000