broj u registru posrednika 005

STAN Kod Cerske, Vračar 75m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

75m²

struktura

3

spratnost

4 od 4

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo trosoban stan površine 75m2 na poslednjem spratu  četvorospratnog objektu u izgradnji na Vračaru, pozicioniranog između Crvenog krsta i Čubure, u blizini Južnog bulevara, ima odličnu povezanost kako sa ostalim delovima Beograda tako i brzim izlaskom na auto put.

Stan se sastoji od ulaznog dela, dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, kupatila, toaleta i lođe.

Objekat odlikuje moderan dizajn, autentičnost i kvalitet. Arhitektura stanova, položaj, namena i funkcionalnost prostorija, nešto je na šta se posebno mislilo.

Koriste se najkvalitetniji materijali i oprema koji ispunjavaju najnovije tehnologije gradnje i to blindirana vrata, šestokomorna PVC stolarija, troslojni hrastov parket I klase, uvozna keramika i sanitarije. Unutrašnji hodnici zgrade će biti obloženi kamenom sa dizajniranim gelenderima.

Centralno grejanje smart sistemom sa kalorimetrima, mogućnost instalacije smarthouse sistema, video nadzor.

Rok završetka radova je maj 2024.godine.

Cene su bez uračunatog PDV-a. 

Mogućnost kupovine garažnog mesta po ceni od 21000e + PDV.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

 

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

Jugoslav  Bogdanović

Jugoslav Bogdanović

agent

broj uverenja: 3569

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Braće Radovanović

Vračarske kapije, Vračar

Izdvajamo iz ponude
68m²
3
T
3/7
DA
CG

Prodajemo odličan trosoban stan površine 68,56m2 u Kapijama Vračara u ulici Braće Radovanović, u modernom kompleksu koji se sastoji od tri lamele, sa bogatim sadržajem koji je neophodan za svakodnevni život. Na 100 metara se nalaze razni veliki supermarketi, parkovi, osnovna škola, nekoliko privatnih i državnih vrtića. Kompleks poseduje takođe privatni parkić za decu, dok se preko puta se nalazi osnovna škola i privatni vrtić. Nalazi se na trećem spratu, dvostrano je orijentisan, većim delom ka dvorištu. Stan poseduje dve odvojene prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa konceptom otvorene kuhinje, toalet, kupatilo i terasu sa pogledom na unutrašnje ograđeno privatno dvorište. . U izradi stana korišćeni su svi najbolji materijali i oprema sledećih karakteristika: Obrada spoljnih - fasadnih zidova - Termoblok 25 cm, kamena vuna 10 cm, strukturalna fasada “ Fundermax “, fasadna listela " ciglice ", dekorativna fasada, završna obrada poda u stanovima - Tarket, STEP , oak baron copper XL,L, pod u sanitarnim prostorijama - Granitna italijanska keramika I klase - TILEZZA, sanitarije-Italijanska Villeroy and Boch, Hansgrohe, spoljašnja stolarija Aluminijum-drvo/ hrast, Sistem - NISSAL ALD 9100, RAL 7016, troslojno staklo, elektromotor za roletne. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta u zgradi. Uknjižen na 68m2. Izuzetna nekretnina za život ili investiciju. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

269000