broj u registru posrednika 005

STAN Stojana Protića, kod Hrama 227m²

Vračar, Beograd

1596000 €

7031€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

227m²

struktura

4

spratnost

4 od 7

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo luksuzan stan površine 227m2, četvrtom spratu stambeno-poslovne zgrade koja se nalazi na Vračaru, u neposrednoj blizini hrama Svetog Save. Stan je dvostrano orijentisan i to delom prema hramu Svetog Save i delom prema dvorištu.

Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka (površine 48m2), kuhinje (14m2), trpezarije (22m2), tri spavaće sobe ( površina 28m2, 21m2 i 22m2) od kojih sve tri sobe imaju svoja kupatila, toaleta, garderobera (9m2), tehničke sobe i dve terase ( 8m2 m2 okrenuta prema Hramu i 6m2 prema dvorištu).

Objekat u kome se stan nalazi je izgrađen po najvišim standardima gradnje, sa visokim stepenom energetske efikasnosti i sa vrhunskom opremom i materijalima. Fasada je obložena kamenim pločama iza kojih je termo izolacija od 20cm mineralne vune. Sve prostorije su klimatizovane Sabiana parapetnim fancoilima. Regulacija temperature je putem termostata I mobilnih telefona. Grejanje je podno u celom stanu sa regulacijom temperature zasebno za svaku prostoriju putem digitalnih kontrolera. Sistem napaja toplotna pumpa Mitshubishi Zubadan.

U stanu je instaliran centralni bojler za pripremu sanitarne tople vode sa recirkulacijom za sva kupatila i kuhinju. Voda u bojleru se zagreva preko toplotne pumpe.

Stan je idealan i za poslovni prostor. Useljiv u aprilu 2023. U cenu stana su uključena dva garažna mesta. Prodavac je fizičko lice, nema PDV-a. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

topla voda

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja