broj u registru posrednika 005

STAN Stojana Protića, kod Hrama 133m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

133m²

struktura

3

spratnost

4 od 7

grejanje

Toplotna pumpa

visina plafona

2.8m

parking

DA

Opis

Prodajemo luksuzan stan površine 133m2, na četvrtom spratu stambeno-poslovne zgrade koja se nalazi na Vračaru, u neposrednoj blizini hrama Svetog Save. Stan je jednostrano orijentisan prema dvorištu.

Stan se sastoji od hodnika, dnevnog boravka (površine 20m2), kuhinje (14m2), trpezarije (8m2),dve spavaće sobe ( površina 24m2 i 19m2) od kojih jedna ima svoje kupatilo, toaleta,  tehničke sobe i terase (19m2 m2 koja je okrenuta prema dvorištu).

Objekat u kome se stan nalazi je izgrađen po najvišim standardima gradnje, sa visokim stepenom energetske efikasnosti i sa vrhunskom opremom i materijalima. Fasada je obložena kamenim pločama iza kojih je termo izolacija od 20cm mineralne vune. Sve prostorije su klimatizovane Sabiana parapetnim fancoilima. Regulacija temperature je putem termostata i mobilnih telefona. Grejanje je podno u celom stanu sa regulacijom temperature zasebno za svaku prostoriju putem digitalnih kontrolera. Sistem napaja toplotna pumpa Mitshubishi Zubadan.

U stanu je instaliran centralni bojler za pripremu sanitarne tople vode sa recirkulacijom za sva kupatila i kuhinju. Voda u bojleru se zagreva preko toplotne pumpe.

Useljiv u aprilu 2023. U cenu stana su uključena dva garažna mesta. Prodavac je fizičko lice, nema PDV-a. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja