broj u registru posrednika 005

STAN Bulevar Oslobođenja, blizina Slavije 195m²

Vračar, Beograd

883000 €

4528€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

195m²

struktura

5

spratnost

7 od 8

grejanje

CG

visina plafona

2.91m

parking

DA

Opis

Prodajemo fenomenalan petosoban penthouse površine 195m2 u srcu Vračara, u neposrednoj blizini Hrama Svetog Save i Slavije, na sedmom spratu stambeno-poslovnog objekta.

Stan je dvostrano orijentisan, suprotno od glavne ulice i delom prema mirnom dvorištu.

Sastoji od hodnika, kuhinje i trpezarije (ukupne površine 25m2), dnevnog boravka (površine 47m2), četiri spavaće sobe ( površina 12m2, 13m2, 20m2 i 14m2), tri kupatila, garderobera i predivne terase od 31m2 sa pogledom na Hram.

Objekat u kome se stan nalazi je izgrađen po najvišim standardima gradnje, sa visokim stepenom energetske efikasnosti i sa vrhunskom opremom i materijalima (sanitarije su od proizvođača Villeroy & Boch, keramičke i granite pločice od italijanskog proizvođača Marazzi, parket je 3-slojni, gotov-hrast, svetla visina plafona je 2.91m... ).

Sve prostorije su klimatizovane multisplit sistemom za grejanje/hlađenje, proizvođača “Gree” u A+ energetskoj klasi efikasnosti sa unutrašnjom klima jedinicom, dok je grejanje centralno (daljinsko) preko JKP “Beogradskih Elektrana “.

Mogućnost kupovine standardnog parking mesta u garaži. Stan je useljiv za 90 dana . Zbog svoje lokacije, stan je idealan i kao poslovni prostor. Za svaku preporuku, retko u ponudi.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

luks

lift

parking

klima

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja