broj u registru posrednika 005

POSLOVNI PROSTOR Sterijina, Surčin 3100m²

Surčin, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

3100m²

struktura

1.0

spratnost

PR od 2

izlog

DA

visina plafona

2.9m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan plac sa novim poslovnim prostorom i halom u Surčinu u blizini aerodroma. Plac se nalazi pored glavnog puta i poseduje veliki parking i dva ulaza što čini da se kamioni u krugu mogu kretati bez ikakvih poteškoća.Na celom placu je odrađen sistem za brz odvod vode i kišnice.

Poslovna zgrada površine 1400m2 se sastoji od 4 etaže( Sut+Pr+1+ptk) s tim što je poslednja etaža u sivoj fazi.Grejanje je po sistemu toplotne pumpe koja još uvek nije ugrađena. Sve etaže su povezane stepeništem i ostavljen je otvor za lift koji je potrebno takodje naknadno ugraditi. Sve etaže poseduju open space prostore, toalete, kuhinje, zasebne kancelarije i ostave gde je odrađena kompletna kvalitetna keramika i PVC stolarija. Ceo objekat poseduje ventilaciju.

Hala površine 1700m2 je podeljena na dve jedinice od po 750m2 a izmedju njih se nalazi prosrtan šleperski prilaz od 200m2 koji je natkriven. Hala je dužine 100m, širine 17m i visine 9,5m. Izgrađena je od veoma kvalitetnih konstrukcija preko kojih je nanet protivpožarni premaz radi dodatne zaštite i sigurnosti. Obe hale su opremljene rafovima za odlaganje i odradjen je kompletan štampani beton. Hale poseduju više tehničkih prostorija za odlaganje i toalet za vozače.

Ceo objekat može biti pogodan za IT kompanije, trgovinske lance, privatne klinike, salone za prodaju tehnike i nameštaja i slično.

Uknjižen bez tereta i zabeležbi.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

uknjižen

parking

klima

izlog

nadzor

Nikola Dimitrijević

Nikola Dimitrijević

agent

broj uverenja: 5084

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja