broj u registru posrednika 005

STAN Omladinskih brigada, novi Merkator 68m²

Novi Beograd, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

68m²

struktura

3

spratnost

1 od 4

grejanje

CG

visina plafona

2.65m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan na Novom Beogradu kod Crkve Svetog Dimitrija u ulici Omladinskih brigada. Nalazi se na prvom spratu u kvalitetnoj zgradi starije gradnje bez lifta sa urednim ulazom i video nadzorom.

Sastoji se od ulaznog hodnika, dnevno trpezarijskog dela, kuhinje, dve spavaće sobe, manjeg garderobera, kupatila i dve zastakljene lođe. Stan je u izvornom stanju i očuvan je. Pre deset godina su promenjene vodovodne i elektro instalacije i renovirano je kupatilo. Jednu lođu je moguće adaptirati u kuhinjsko trpezarijski deo što bi ovom stanu dalo besprekoran raspored. Pozicija u zgradi i dobra izolacija, uz centralno grejanje koje posuduje čine da tokom grejne sezone bude veoma topao.

Dvostrano je orijentisan (istok-zapad) jednim delom direktnim pogledom ka Crkvi Svetog Dimitrija, a drugim prema parku i zelenilu i veoma je osvetljen tokom dana. Zbog lokacije i strukture ova nepokretnost je odlična investicija i za život ali i za rentu. Stan poseduje i podrumsku ostavu površine 13m2. Parking oko zgrade je slobodan i uvek ima mesta.

Uknjižen  na punu kvadraturu, bez tereta i zabeležbi.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

Dodatne informacije

uknjižen

parking

podrum

telefon

kablovska

internet

interfon

Dragana Stanković

Dragana Stanković

agent

broj uverenja: 2026

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja