broj u registru posrednika 005

KUĆA Bulevar oslobodjenja, kod Zvezdinog stadiona 324m²

Voždovac, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

324m²

zemljište

4 a

spratnost

PR+2+PTK

grejanje

Gas

visina plafona

2.7m

garaža

DA

Opis

Prodajemo odličnu porodičnu vilu na Voždovcu, u ulici Bulevar Oslobođenja, u kraju koji se još naziva "Činovnička kolonija".

Kuća je spratnosti Po+P+2+T, uknjižene površine 324m2, ukupne površine oko 393m2 sve na placu površine 4 ara. Na samom placu nalazi se još jedan pomoćni objekat od 70m2 koje može da bude u funkciji garaže.

Kuća je kompletno renovirana 2009.godine i od tada se izdaje pouzdanim zakupcima. Centralnim stepeništem se ulazi na svaku etažu koja po potrebi može da bude odvojena stambena ili poslovna jedinica. Površina etaža se kreće od 100m2-112m2.

Dodatna mogućnost je adaptacija tavana u povučeni sprat i dodatno proširenje objekta a sve u skladu urbanističkim uslovima. Dodatna površina koja može da se dobije je cca 300m2.

Kuća je uknjižena i useljiva po dogovoru. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

podrum

klima

dovedena voda

dovedena struja

dovedena kanalizacija

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Đorđa Kratovca

Lekino brdo, Voždovac

Izdvajamo iz ponude
354m²
3
3T
SUT+PR+1
kuća
EG

Prodajemo odličnu porodičnu stambenu zgradu na Lekinom brdu, u mirnom delu ulice Đorđa Kratovca. Objekat je spratnosti Su+P+1, ukupne neto površine 354,51m2, bruto površine 492,92m2, sve na placu površine 299m2. Suteren je neto površine 116,40m2 i u njemu se nalaze pomoćne prostorije (vešernica, podrum, kotlarnica, ostava, mokri čvor), jedna velika soba od 35m2 koja može da se koristi i kao prostor za rekreaciju (zabavu) i garaža od 27,82m2 za dva vozila. Prizemlje je neto površine 124,68m2, malo je izdignuto u odnosu na nivo placa i u njemu se nalaze dnevna soba (51,62m2), wc, kuhinja, trpezarija, trem, terasa i stepeništa kojim se na dve strane odvajaju spavaći blokovi na spratu. Sprat je neto površine 113,43m2 i u njemu se nalazi 6 spavaćih soba (po 3 sobe sa obe strane stepeništa), 2 kupatila i 2 garderobera, 2 terase. Objekat se zagreva sistemom "etažnog grejanja" (struja i nafta) koje se reguliše preko termostata u svim prostorijama. Takođe, objekat poseduje 3 el.brojila pa samim tim računi za el.energiju ne prelaze u crveno. Kuća je rađena po sistemu "sendvič zida" za pikovanom fasadom i prilikom građenja korišćeni su materijali i oprema visoke klase. Sve u kući je očuvano i u funkciji. Objekat ima mogućnost da se jednim zidom u prizemlju podeli na 2 stambene jedinice (stana), svaki sa svojim posebnim ulazom.Pored garaže, moguće je parkirati još jedno vozilo u dvorište i ispred na ulici. Sve uknjiženo bez tereta i zabeležbi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

778000