broj u registru posrednika 005

STAN Čuburska, kod Čuburskog parka 73m²

Vračar, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

73m²

struktura

3

spratnost

2 od 4

grejanje

EG

visina plafona

3m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan trosoban stan od 143m2 na Vračaru u Čuburskoj ulici kod Čuburskog parka. Nalazi se na drugom spratu kvalitetne zgrade iz 2022.godine koja poseduje lift.

Stan se sastoji se od ulaznog hodnika, prostranog dnevnog boravka, kuhinjskog dela sa trpezarijom, odvojenog spavaćeg bloka sa dve sobe od kojih je jedna master sa sopstvenim kupatilom, gostinskog toaleta, još jednog kupatila i manje terase.

Prilikom izgradnje korišćeni su najkvalitetniji materijali. U stanu je ugrađen vrhunski višeslojni parket najviše klase (CHEVRON), split sistem plafonske MITSUBISHI klime koje se nalaze u svakoj prostoriji, kvalitetna šestokomorna aluminijumska stolarija, FLORIN Italijanska keramika velikih formata, FLAMINIA sanitarije, GESSI baterije, ulazna sigurnosna vrata BOSAL. Poseduje i SMART HOUSE sistem preko kojeg se upravlja svim roletnama u stanu koje su od aluminijuma i kompletnom rasvetom. Postavljeno je i podno grejanje uz elektritrični kotao brenda VALIANT što omogućava željene temperature uz povoljne režijske troškove. Orijentisan je jugoistočno i veoma osvetljen tokom dana. U stanu ostaju sve ugradne stvari.

Mogućnost kupovine garažnog mesta na veoma kvalitetnoj klackalici Nemačkog proizvođača po ceni od 30.000e.

Uknjižen na 73m2. Retko u ponudi.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika DIVIS NEKRETNINE DOO

Dodatne informacije

garaža

uknjižen

lift

parking

klima

telefon

kablovska

internet

interfon

energetski pasoš

Nikola Dimitrijević

Nikola Dimitrijević

agent

broj uverenja: 5084

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Braće Radovanović

Vračarske kapije, Vračar

Izdvajamo iz ponude
68m²
3
T
3/7
DA
CG

Prodajemo odličan trosoban stan površine 68,56m2 u Kapijama Vračara u ulici Braće Radovanović, u modernom kompleksu koji se sastoji od tri lamele, sa bogatim sadržajem koji je neophodan za svakodnevni život. Na 100 metara se nalaze razni veliki supermarketi, parkovi, osnovna škola, nekoliko privatnih i državnih vrtića. Kompleks poseduje takođe privatni parkić za decu, dok se preko puta se nalazi osnovna škola i privatni vrtić. Nalazi se na trećem spratu, dvostrano je orijentisan, većim delom ka dvorištu. Stan poseduje dve odvojene prostrane spavaće sobe, veliki dnevni boravak sa konceptom otvorene kuhinje, toalet, kupatilo i terasu sa pogledom na unutrašnje ograđeno privatno dvorište. . U izradi stana korišćeni su svi najbolji materijali i oprema sledećih karakteristika: Obrada spoljnih - fasadnih zidova - Termoblok 25 cm, kamena vuna 10 cm, strukturalna fasada “ Fundermax “, fasadna listela " ciglice ", dekorativna fasada, završna obrada poda u stanovima - Tarket, STEP , oak baron copper XL,L, pod u sanitarnim prostorijama - Granitna italijanska keramika I klase - TILEZZA, sanitarije-Italijanska Villeroy and Boch, Hansgrohe, spoljašnja stolarija Aluminijum-drvo/ hrast, Sistem - NISSAL ALD 9100, RAL 7016, troslojno staklo, elektromotor za roletne. Mogućnost iznajmljivanja garažnog mesta u zgradi. Uknjižen na 68m2. Izuzetna nekretnina za život ili investiciju. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

269000