broj u registru posrednika 005

KUĆA Put za Malu Ivanču, Trešnja 132m²

Sopot, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

132m²

zemljište

11 a

spratnost

PR+1+PTK

grejanje

EG

visina plafona

2.6m

garaža

NE

Opis

Prodajemo odličnu kuću na Trešnji površine 132m2 udaljenu jedan kilometar od samog jezera Trešnja, na teritoriji opštine Sopot. Nalazi se u mirnom okruženju, pogodnom kako za porodični život tako i za odmor.

Sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja. U prizemlju se nalaze hodnik, dnevni boravak, odvojena letnja kuhinja sa izlazom na veliku natkrivenu terasu i dve ostave. Prvi sprat se sastoji od hodnika, tri spavaće sobe i terase. Mogućnost nadogradnje još jednog sprata.
U izvornom je stanju, veoma očuvana i nisu potrebna veća ulaganja.
Kuća se nalazi na sredini ograđenog i redovno održavanog placa površine 11 ari koji je pravilnog oblika dimenzija 70m x 17m.
Sa prednje strane kuće nalazi se prostran kolski ulaz, puno održavanog zelenila, bunar sa izvorskom vodom dubine 21 metar koji je direktno povezan sa kućom preko hidrofora. Sa zadnje strane se nalazi velika natkrivena terasa koja se prostire duž cele kuće sa pogledom na donji deo placa sa blagim padom koji je pokriven voćnjakom i pomoćni objekat za odlaganje alata. Grejanje je etažno sa električnim kotlom i radijatorima u svakoj prostoriji. Poseduje i dva nova klima uređaja preko kojih se takođe može grejati. Struja u kući je trofazna.

U toku su radovi postavljanja vodovodnih instalacija u celom naselju koji će biti gotovi do kraja leta pa će samim tim kuća moći da se priključi i na gradski vodovod. Put do kuće je asfaltiran ali je u planu da se uskoro izvrši kompletna rekonstrukcija sa novim asfaltom.

Uknjižena, bez tereta i zabeležbi. Za svaku preporuku!

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

Dodatne informacije

uknjižen

klima

telefon

kablovska

dovedena voda

dovedena struja

Nikola Dimitrijević

Nikola Dimitrijević

agent

broj uverenja: 5084

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja