broj u registru posrednika 005

NOVOGRADNJA Zmaj Jove Jovanovića, centar 52m² - 174m²

centar Pančeva, Pančevo

od 80000€ do 170000€

od 918€/m² do 1600€/m² sa PDV-om

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

52m²-174m²

struktura

1.5-3.5

spratnost

5

grejanje

EG

rok završetka

parking

DA

Opis

Prodajemo stanove u stambenom objektu u ulici Zmaj Jove Jovanovića, u samom centru Pančeva. Objekat je slobodnostojeći, spratnosti P+4+Ps.

U nivou prizemlja su smeštena komforna garažna mesta. Na spratovima su stanovi površina od 49,82m2 do 174m2, struktura od jednoiposobnih do troiposobnih.

Objekat u kome se stanovi nalaze svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom stanova kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Od opreme i materijala koji su ugrađeni izdvajamo: Rehau PVC stolarija sa troslojnim staklima i rolo komarnicima, alu roletne na struju, hrastov parket, unutrašnja zvučna i termo izolacija vuna akustiko 5cm u plafonu, pregradni zidovi između stanova u tvrdo presovanoj vuni 5cm, 15cm termo izolacija fasade, Schindler lift, grejanje eg na struju, keramika i sanitarije visoke kategorije.

Objekat se zida sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Objekat je priključen na svu komunalnu infrastrukturu i spreman za useljenje.

Cena stana je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana i mogućnost kupovine putem stambenih kredita kod svih banaka. Opcija kupovine garažnog mesta koja se nalaze u prizemlju objekta.

Kupci Divis nekretnina doo ne plaćaju agencijsku proviziju za stanove i garažna mesta u ovom objektu.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

internet

interfon

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja

Tipovi stanova

Pogledajte tipove stanova u ovom objektu

Dimitrija Tucovića

CITY GARDEN PANČEVO, centar Pančeva

Izdvajamo iz ponude
49m² - 120m²
2 - 4
P
3
DA
EG

Prodajemo useljive stanove u stambeno-poslovnom objektu u ulici Dimitrija Tucovića broj 38, na samo 300m od strogog centra Pančeva. Objekat je slobodnostojeći, spratnosti Po+P+2+Pk. U podrumu su smeštena 37 parking mesta. Uz kvalitet konstrukcije i materijala, glavni kvalitet ovog objekta je u funkcionalnosti i prostornom rasporedu stanova. Objekat u kome se stanovi nalaze svojim dizajnom, kvalitetom, strukturom kao i opremom, prati nove standarde u izgradnji ovakvog tipa objekata. Od opreme i materijala koji su ugrađeni izdvajamo: fasada-dekorativni fasadni malter u dva tona sa kompaktnim fasadnim pločama, dva lifta, ograde terasa su od stakla, ALU stolarija sa troslojnim staklom, bešumna vodovodna instalacija, uvozne sanitarije i granitne pločice renomiranih proizvođača, troslojni hrastov tarket-parket, grejanje je etažno na električne kotlove, unutrašnja vrata su od bojenog medijapana bele boje. Objekat je odlično pozicioniran, nalazi se u neposrednoj blizini centra Pančeva, na svega 10ak minuta hoda kao i šetališta pored reke. Odlična povezanost linijama gradskog i medjugradskog prevoza.Objekat je izgrađen sa pravosnažnom Građevinskom dozvolom, plaćenim obavezama prema Direkciji. Cena stanova je sa PDV-om (10%) - Mogućnost povrata PDV za kupca prvog stana.Cene parking mesta u garaži se kreću od 6.489 EUR sa pdv-om do 9.984 EUR sa pdv-om. Cena garažnog mesta zavisi od površine i pozicije u garaži. Mogućnost kupovine stanova putem stambenih kredita kod svih banaka. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

1500