broj u registru posrednika 005

POSLOVNI PROSTOR Dvadesetsedmog marta , Centar kod Palilulske pijace 243m²

Palilula, Beograd

prodato

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

243m²

struktura

1.0

spratnost

1 od 10

izlog

DA

visina plafona

2.7m

parking

NE

Opis

Prodajemo kancelarijski prostor kod Palilulske pijace i Tašmajdana, u ulici Dvadesetsedmog marta. Prostor se nalazi na prvom spratu, sa svojim zasebnim ulazom u odnosu na ostale lokale i stambeni deo zgrade.

Ulaz je direktno sa ulice, zatim se stepenicama ide na prvi sprat gde se nalazi centralni deo iz kojeg se dalje prostor deli na dva dela. U jednom delu se nalazi poslovni deo koji je u funkciji kancelarija ( tri velike kancelarije, mokri čvor, ostava) dok se u drugom delu nalazi specijalistička ordinacija koja se sastoji iz dva dela, još jedne kancelarije sa prijemnim delom i mokrim čvorom.

Prostor poseduje velike staklene površine koje gledaju na ulicu. Zahteva ulaganja kako u enterijer tako i u deo fasade i stolarije. 

Zbog svoje pozicije, prostor je idealan za razne uslužne delatnosti koje zahtevaju odvojen ulaz u odnosu na zgradu ( javni beležnici, advokatske kancelarije, knjigovostvene agencije, stomatološke ordinacije, manje laboratorije i sl.). Parkiranje za zasposlene i goste je u garaži Palilulske pijace.

Uknjižen na 243m2, stvarne površine 278m2. Useljivo po dogovoru. Za svaku preporuku.

Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o

Dodatne informacije

uknjižen

klima

internet

izlog

nadzor

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja