broj u registru posrednika 005

STAN Banatska, Zemona NOVA 62m²

Zemun, Beograd

158100 €

2550€/m²

Izdvajamo iz ponude

kvadratura

62m²

struktura

2

spratnost

2 od 6

grejanje

CG

visina plafona

2.7m

parking

DA

Opis

Prodajemo odličan dvosoban stan površine 62m2 na drugom spratu Lamele 2 stambeno-poslovnog objekta koji se gradi u Zemunu, u Banatskoj ulici, u neposrednoj blizini Dunava, Pupinovog mosta, Autoputa E-75, ulice Cara Dušana.

Stan je orijentisan južno i sastoji se od ulaza, kupatila, kuhinje, dnevnog boravka sa delom za trpezariju, spavaće sobe i terase.

Od materijala i opreme koji će biti ugrađeni u stan izdvajamo: Spoljašnja stolarija: kvalitetni inostrani PVC profili sa vrhunskim okovom zahvaljujući kojima objekat ima B energetski razred. Spoljašnja obloga profila je od aluminijuma, ugradjene aluminijumske roletne, Unutrašnja stolarija: MDF unutrašnja vrata farbana poliuretanskom belom bojom sa prvoklasnim okovima i kvakama inostranih brendova, Sigurnosna vrata u stanu: Ulazna vrata su visokokvalitetna, sigurnosna. Vrata ispunjavaju sve relevantne zahteve vezane za akustiku i bezbednost. Završna obrada krila je od drvenog furnira, obostrano obložena, Parket: Vrhunski troslojni, gotov hrastov parket, završno obrađen I lakiran, sa parket lajsnom, visine 8cm, Keramika: inostrane granitne, keramičke pločice renomiranih brendova, na terasama protivklizna granitna keramika,Sanitarije: Ugradni sistem vodokotlića uz prateću sanitarnu galanteriju inostranih brendova, konzolne wc šolje, umivaonici, tuš podne rešetke I jednoručne baterije vrhunskog kvaliteta,Termo i zvučna izolacija svakog stana, u medjuspratnim konstrukcijama i u zidovima ka susednim stanovima i ka zajedničkom hodniku, sve zadovoljava energetski razred B kategorije, Hidroizolacija vrhunskog proverenog kvaliteta renomiranog proizvođača, u svim prostorijama gde je potrebna, kao što su kupatila, toaleti, terase. Grejanje: Daljinski sistem grejanja sa merenjem utroška energije putem kalorimetara, aluminijumski radijatori, u kupatilima sušači peškira,Klimatizacija: Inverterske split i multi sistem jedinice inostranih brendova potvrđenog kvaliteta.

Fasadni zidovi u prizemlju su od termobloka d=20cm na koji se postavlja kamena vuna d=10cm, zatim opeka d= 12cm koja se malteriše i završno obrađuje. Na spratovima se preko termobloka postavlja termoizolacija od kamene vune d=12cm sa završnom obradom od bavalita, zahvaljujući čemu objekat ima B energetski razred. Sa unutrašnje strane svi fasadni zidovi su malterisani i bojeni disperzionom bojom. Ograde na objektu su od laminiranog višeslojnog stakla.

U stanu je predviđen Smart House bežični sistem koji ne zahteva dodatno kabliranje, pripremljen za brzu implemetaciju naprednog Smart Hosue sistema po želji korisnika.

Garažna mesta se nalaze na dve etaže -1 i -2, površina su od 12.5m2-preko 20m2 i njihova cena u ovom momentu je 1.200€/m² sa PDV-om za nivo -2 i 1.300€/m² za nivo -1.

Prikazana cena stana je za 100% gotovinsko plaćanje. Opcije plaćanja: 80%-20% cena je 2850€/m² sa PDV-om.

Mogućnost kupovine stanova putem stambenih kredita kod svih banaka. Rok završetka radova mart 2025.godine.

Cena stana je sa uračunatim PDV-om.

Kupci Divis nekretnina doo NE PLAĆAJU agencijsku proviziju za stanove, lokale i garažna mesta u objektu Zemona NOVA.

Dodatne informacije

garaža

lift

parking

klima

energetski pasoš

Nemanja Miljkovic

Nemanja Miljkovic

agent

broj uverenja: 1835

telefon: 062/1916575

info@divisnekretnine.rs

Napiši poruku zakaži termin razgledanja