broj u registru posrednika 005

Prodaja stanova Zlatibor

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

sortiranje

Nema opcija

Apartman Sunset View

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
49m²
1.5
T
5/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Sunset view”, površine 48.58m2, koji je pozicioniran na četvrom spratu i potkrovlju kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).Apartman „Sunset View“ je ulaznim hodnikom podeljen na tri dela. Levo se nalazi prostrana spavaća soba od skoro 13m2 . Pravo je kupatilo od 6.82m2 . Na desnu stranu se ulazi u veliku prostoriju od 23.54m2 za koju je zamišljeno da rasporedom nameštaja bude podeljenu po celinama na dnevnu sobu, trpezariju i kuhinju. Spavaći deo je u potpunosti odvojen od dnevno-trpezarijskog. Prozori su okrenuti ka zapadu. Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1800e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023.Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

96188

Apartman Sky High

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
47m²
1.5
T
4/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Sky High” , površine 47.17m2, koji je pozicioniran na četvrom spratu i potkrovlju kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).U prvom delu je otvoreni kuhinjsko-dnevni deo, koji će razdvajati trpezarijski sto i stolice. Kuhinja je od ulaznih vrata odmah levo, a spavaća soba desno, u koju se ulazi kroz deganžman za sobu i kupatilo. Time su mir, tišina i privatnost zagarantovani. Pogled sa terase se pruža preko četinara i planinskih proplanaka, pa sve do Tornika. Zapadno orijentisan.Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1800e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023. Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

93396

Apartman Paris Chic

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
43m²
1.5
T
5/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Paris Chic”, površine 42.93m2, koji je pozicioniran na četvrom spratu i potkrovlju kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).Spavaća soba je od kupatila i dnevne sobe odvojena ulaznim hodnikom. Dnevnotrpezarijski deo je osmišljen tako da kuhinja bude uvučena, ali funkcionalna. U dnevnoj sobi, u delu ka kuhinji, bez problema može stajati trpezarijski sto, a napred u nastavku izlazi se na terasu okrenutu ka ulazu u „Golden Panorama“. Orijentacija je istočna.Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1800e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023.Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

85001

Apartman Green Hill

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
45m²
1.5
T
4/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Green Hill”, površine 44.58m2, koji je pozicioniran na četvrom spratu i potkrovlju kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).Specifičan po tome što se s vrata direktno ulazi u nišu i trpezariju, u čijem je nastavku dnevna soba. Kao i kod „Sunset View“ stana, spavaća soba je u drugom delu u odnosu na dnevnu. Od nje je odvojena deganžmanom, koji je s druge strane povezuje s kupatilom. Time je postignuta dodatna intimnost korisnicima tih prostorija. Orijentacija je severna.Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1800e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023. Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

88268

Apartman Warm and Cozy

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
46m²
1.5
T
4/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Warm and cozy”, površine 45.66m2, koji je pozicioniran na četvrom spratu i potkrovlju kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).U njegovih 45.66m2 bez kosina smešteno je sve što treba. Funkcionalno kupatilo sa đakuzi kadom, kompaktna kuhinja, prostor za trpezarijski sto i stolice, dovoljno mesta za trosed ili ugaonu garnituru, kao i prostor za odlaganje u spavaćoj sobi, koja omogućava potpuni odmor. Čak i apartmani u potkrovlju imaju terase, s toga ne treba zaboraviti i lepotu pogleda koja se sa njih pruža. Južna orijentacija.Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1800e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023.Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

90406

Apartman Golden Panorama

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
38m²
1.5
T
3/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Golden Panorama”, površine 38.41m2, koji je pozicioniran na prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).Golden Panorama“ je najveći tip apartmana istoimenog objekta. Prima i do četvoro ljudi. Pogodan je za izdavanje, duži boravak na Zlatiboru, pa i za život generalno. Ovaj apartman odlikuje dnevno-trpezarijski deo sa nišom od skoro 21m2. Prostrana spavaća soba od 10,16m2, smeštena odmah do kupatila, u koju se ulazi iz mini hodnika, garantuje privatnost, ali i daje mogućnost odmora ukoliko u jedinici boravi više osoba. U sobu, osim velikog bračnog kreveta, bez problema staje garderober sa dovoljno prostora za odlaganje. Dvostrano orijentisan – sever i istok.Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1650e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023. Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

69714

Apartman Family

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
38m²
1.5
T
1/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Family”, površine 38.07m2, koji je pozicioniran na prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).Apratmani tipa “Family” su dvostrano orijentisani (istok i jug). Iz centralnog hodnika se ulazi u sve druge prostorije: levo se ide u kupatilo, pravo u spavaću sobu, a desno u dnevnu sobu sa trpezarijom. Dnevno-trpezarijski deo krase čak tri izvora prirodne svetlosti. Jedan s prozora dnevne sobe, drugi s prozora trpezarije, a treći su balkonska vrata koja vode na terasu. Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1650e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023.Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

69097

Apartman Zlatni bor

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
35m²
1.5
T
3/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Zlatni bor”, površine 35.40, koji je pozicioniran na prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom).U 35.40m2 ovog tipa apartmana smešteni su ulazni hodnik, moderno kupatilo, odvojena spavaća soba sa dovoljno mesta za odlaganje, kompaktna kuhinja i prostrana dnevna soba sa manjim trpezarijskim stolom za obedovanje. Sa po samo jednim spoljnim zidom, apartmanske jedinice „Zlatni bor“ okrenute su ka ulazu u „Golden Panoramu“, ali se sa njihovih terasa u daljini vide i istoimeni četinari, po kojima je i sam Zlatibor dobio ime. Orijentacija je istočna.Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1650e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023. Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

64251

Apartman Čigota

Golden Panorama, Potoci

Izdvajamo iz ponude
34m²
1.5
T
3/5
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo Apartman “Čigota” , površine 34.31m2, koji je pozicioniran na prizemlju, prvom, drugom i trećem spratu kompleksa “Golden Panorama” koji se nalazi na padini mirnog naselja Potoci, 10 minuta peške od novoizgrađene autobuske stanice (1,3km). Izdvojeni od vreve urbanog Zlatibora, svi apartmani poseduju terase sa predivnim pogledom na planinske vrhove. Udaljenost od centra 2km (20 min peške, 6 min automobilom). Apartmani “Čigota” su po strukturi 1.5 i karakteristični su po ulaznom hodniku, koji razdvaja kupatilo od dnevno-trpezarijskog dela i pruža dodatnu izolaciju prostoru u kome se najviše boravi u apartmanu. Orijentisani su dvostrano – zapad i jug. Spavaća soba ima prozor koji je zapadne orijentacije, dok su dnevna soba i kuhinja orijentisani južno.Uz svaki apartman kupac dobija GRATIS ostavu do 2,5 m2 u suterenu koja je pogodna za ostavljanje ski opreme, bicikala i drugih kabastih predmeta i numerisano PARKING MESTO sa super brzim punjačem za električna vozila. Takođe, budući vlasnici dobijaju mogućnost BESPLATNOG korišćenja Wellness & Spa centra, otvorenog bazena, teretane i igraonice za decu na otovrenom i to sve u sklopu ovog kompleksa koji broji 40 stambenih jedinica. Troškovi održavanja će biti 40e/mesečno.Akcijska cena je 1650e + PDV. Mogućnost povraćaja PDV-a kupcu prvog stana. Plaćanje ja fazno (prati tok gradnje). Rok završetka radova I useljenje je decembar 2023.Kupci DIVIS NEKRETNINA za ovaj apartman na plaćaju agencijsku proviziju.

62272

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana