broj u registru posrednika 005

Prodaja stanova

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Kada je u pitanju prodaja stanova, potencijalni kupac ima brojne opcije. Kako postoji gotovo nepresušna potreba za novim i udobnim domovima, očekivano je da i ponuda bude veoma raznovrsna. Kada kupujete ovaj tip nekretnine, vrlo je važno odvojiti vreme i sa pažnjom izlistati oglase za prodaju stanova. Bilo da je u pitanju mesto za život ili samo pasivna investicija, neophodno je uvideti detalje od kojih zavisi kvalitet same kupovine.

U vašoj potrazi za idealnim stanom više faktora će igrati važnu ulogu. Zapitajte se koliko je važno u kom delu grada se nalaze stanovi na prodaju koje gledate. Da li želite da budu u novijem naselju ili vam više odgovara stara gradnja? Da li vam je važno da budu okruženi zelenilom? Da li ima dovoljno parking mesta? Da li su zgrade obezbeđene? Kada su u pitanju stanovi, prodaja može delovati kao nešto komplikovano, ali mi smo tu da vam damo sve potrebne informacije i učinimo kupovinu lakšom i jednostavnijom.

sortiranje

Nema opcija

Bulevar Arsenija Čarnojevića

kod Arene, Novi Beograd

Izdvajamo iz ponude
301m²
9
2T+2L
6/7
DA
CG

Prodajemo dva duplex stana u neposrednoj blizini Arene. Stanovi su spojeni u jedinstvenu celinu sa komfornim sobama, više kupatila, dosta ugradnog prostora za odlaganje stvari i prostrane terase koja se pruža dužinom celog stana. Ukoliko je potrebno moguće je vraćanje rasporeda u prvobitno stanje i odvajanje u dve stambene jedinice. Prvi stan je površine 136m2, po strukturi je četvoroiposoban, na šestom od sedam spratova sa prelepim panoramskim pogledom uvučen i zaštićen od buke auto-puta. Prvi nivo stana sastoji se od ulaznog antrea koji vodi do spavaće sobe sa kupatilom, kuhinje sa prostranom trpezarijom i dnevnog boravka koji ima izdvojen deo koji služi kao odmorišni deo. Na drugom nivou do koga vodi prelepo stepenište sa gazištem od punog drveta se nalaze tri spavaće sobe od kojih je jedna sa prostranim ugradnim ormarom i druge dve trenutno spojene u jednu sa odvojenim spavaćim delom od radnog prostora, kupatila i terase sa koje se pruža predivan panoramski pogled. Stan je stilski renoviran materijalima vrhunskog kvaliteta, pri čemu se vodilo računa da se pažljivo iskoristi svaki deo prostora. Drugi stan ima površinu od 165m2, po strukturi je četvoroiposoban. Na donjoj etaži su ulazni hodnik iz koga se ulazi u sve pristorije, kuhinja sa trpezarijom i izlazom na zastakljenu lođu, jedna spavaća soba i kupatilo, dok se na gornjoj etaži nalaze dve spavaće sobe i višenamenska prostorija (walk in garderober, radni prostor i sl.), dva kupatila i terasa. Moguća kupovina stanova pojedinačno. Uknjiženi stanovi, bez tereta i zabeležbi, za svaku preporuku, retko u ponudi. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

850000

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana