broj u registru posrednika 005

Nekretnine izdavanje

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Izdavanje nekretnina zasigurno predstavlja najbrojniji tip oglasa na tržištu nepokretnosti. Kada su u pitanju nekretnine, izdavanje je ujedno i najpovoljnija opcija, posebno ako ste trenutno u mogućnosti samo da pravite kratkoročne planove. Ponuda nekretnina za izdavanje je usklađena sa potrebama tržišta, tako da su i cene prilagođene tražnji.

Ponuda stanova na tržištu je raznovrsna -od ruiniranih, pa do izuzetno luksuznih stanova. Pošto je naša osnovna delatnost posredovanje pri kupovini i prodaji stanova, mi u Divisu isključivo radimo izdavanje stanova i ostalih nepokretnosti za naše stalne klijente tako da imamo ograničenu ponudu kvalitenih stanova. Trudimo se da preko mreža i portala istaknemo naše oglase za izdavanje stanova, sa dobrim fotografijama kako bismo privukli klijente. Odnose između zakupca i zakupodavca strogo regulišamo Ugovorima o zakupu izrađenih od strane naših advokata i tako umanjujemo rizik za obe strane prilikom izdavanja nepokretnosti.

sortiranje

Nema opcija

Plavi Horizonti

Altina, Zemun

Izdvajamo iz ponude
350m²
poslovni prostor
NE
DA
2.7
Toplotna pumpa

Izdajemo moderno osmišljen poslovni prostor koji se nalazi na opštini Zemun, naselje Plavi Horizonti, neto korisne površine oko 350m2 na 10 ari. Prostor je zamišljen da vam pruži mirno i udobno mesto za rad! Ovaj moderno i lux opremljen kompleks je pogodan za firme iz različitih privrednih delatnosti. (IT industrija, gradjevinske firme, call centri, agencije za fizičko-tehnicko obezbeđenje i druge kompanije sa velikim voznim parkom...) Sastoji se od tri etaže:- Prva etaža oko 144m2: prostrana konferencijska sala, terasa sa koje se može izaći u dvorište, kupatilo, kuhinja, trpezarija, kancelarija i ostava.- Druga etaža oko 124m2: pet kancelarija, od kojih je jedna direktorska kancelarija, dva kupatila i jedan "safe room", dve terase. - Treća etaža oko 42m2: Veliki prostor bez pregradnih zidova, pogodan za veliki broj kancelarijskih mesta, odličan prostor za rad call operatera. Ovaj poslovni prostor ima kapacitet od 20 kancelarijskih mesta, 10 parking mesta ispred ulaza, garažno mesto za jedan automobil i 10 ari slobodnog placa (ukupno 12 ari placa, dimenzija 30m x 40m). Dodatne pogodnosti samo za ozbiljne zakupce:- na slobodnom placu od 10 ari, investitor o svom trošku može da izgradi magacin, bazen sa spa i wellness centrom, sportski teren, zeleni park, parking sa jos dodatnih 40 parking mesta ili bilo koji prateći objekat potreban za obavljanje zakupceve delatnosti. Objekat je potpuno prilagođen poslovnoj nameni i vrlo visoke je završne obrade. Alumil stolarija, led rasveta, optički internet kabal, kanalizacija priključena na gradsku mrežu. Kompletan objekat se greje na toplotne pumpe i ima podno grejanje kao i klimatizaciju putem toplotne pumpe i unutrašnjih podnih i zidnih klima jedinica, sto omogućava: -Energetski razred A+++-Maksimalnu efikasnost i pouzdanost, udobnost i uštedu energije ***Kako se objekat nalazi u fazi završnih radova idealan je momenat za ugovaranje zakupa zbog eventualnog prilagođavanja potrebama budućeg zakupca. Centralno gradsko jezgro u očima poslovnog sveta deluje kao nedostižno usled manjka adekvatnog kvalitetnog i modernog poslovnog prostora, lošije infrastrukture i nedostatka parkinga u centru. Zato se sve vise kompanija fokusiraju poslovanje na druge delove grada. Ovo je pravo mesto za kompaniju! Udaljenost i linije gradskog prevoza: - 3,8km od uključenja na autoput E-70- 8,8km od kule Genex- 12km od aerodroma Nikola Tesla- Autobuske linije 708 i 709 Agencijska provizija 50% od prve mesečne zakupnine.

3500

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana