broj u registru posrednika 005

Prodaja stanova Voždovac

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Kada je u pitanju prodaja stanova, Voždovac je opština koju mnogi biraju za početak porodičnog života. Od Autokomande, pa sve do Avale u ovim krajevima možete pronaći idealnu nekretninu za stanovanje.

Ova gradska opština veoma je atraktivna za investitore, pa su se u poslednje vreme ovde izgradili različiti stambeni kompleksi i zbog toga su stanovi na Voždovcu u sve većoj potražnji na tržištu. Naša agencija prodaje stanove u novogradnji pouzdanih investitora na Lekinom brdu, Trošarini, naselju Braće Jerković, Banjici. Bilo da vas interesuje kupovina novog stana u blizini obdaništa, škola i gradskog prevoza ili želite stan u mirnijem kraju, u blizini Banjičke šume, u našoj ponudi možete pronaći veliki broj oglasa za prodaju stanova na Voždovcu koji se mogu uklopiti u vaše potrebe i budžet.

sortiranje

Nema opcija

Bilećka

kod hotela M, Voždovac

Izdvajamo iz ponude
112m²
4
L
1/4
DA
Toplotna pumpa

Prodajemo odličan četvorosoban stan na Voždovcu, u novijoj zgradi. Objekat i sam stan su izgrađeni od najkvalitetnijih materijala. Karakteristike samog objekta su (Sendvič zid: termo blok, kamena vuna 10 cm, cigla, pikovana fasada sa elementima i kovanim gvožđem na terasima – francuskim balkonima, alu drvo stolarija sa troslojnim staklom, punjeno argonom, dva stakla su niskoemisiona, stepenište u zgradi i ulaz od mermera, automatsko otvaranje vrata na zgradi prilikom ulaska stanara zgrade, automatsko pozivanje lifta, zvučnici u hodnicima, led rasveta spoljašnosti i unutrašnjosti zgrade, video nadzor 8 kamera sa DVR-om. Pristup video nadzoru omogućen svim stanarima, meteorološka stanica, praćenje jačine vetra i padavina za potrebe sistema pametne kuće).Karakteristike samog stana su: Grejanje je preko toplotne pumpe vazduh – voda, podno grejanje i fan coil, hlađenje fan coil, fan coil u svakoj spavaćoj sobi i dnevnom boravku, regulacija temperature za svaku prostoriju posebno, centralni bojler, centralni usisivač – novi koncept usisavanja doma, visina plafona 290 cm (u nekim delovima 280cm), rekuperator vazduha - automatska regulacija kvaliteta vazduha za svaku prostoriju u stanu. Ubacivanje svežeg vazduha (po potrebi dogrejanog) a izbacivanje lošeg – nekvalitetnog vazduha, sauna u kupatilu sa tušem, villeroy & Boch oprema u kupatilu, geberit, hansgrohe slavine, sobna vrata prve klase, mermer u kupatilu, hodniku, trepezariji i kuhinji, alarm, senzori CO2, CO, prvoklasni parket vecih dimenzija – troslojni, zvučna izolacija u podu. Cena garažnog mesta 10000e. Za svaku preporuku, retko u ponudi. Agencijska provizija 2% + PDV

310000

skok na:

Nema opcija
Sledeća strana