broj u registru posrednika 005

Prodaja placeva Beograd

Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Nema opcija
Tražite
Napredna pretraga

Svima koji bi radije sami gradili svoj dom ili poslovni prostor u centru pažnje biće prodaja placeva. Beograd je u tom pogledu izvor raznolikih oglasa.

Prodaja zemljišta u Beogradu je uglavnom fokusirana na periferiju grada, ali to ne znači da tamo nema zanimljivih lokacija. Izborom određene parcele na Miljakovcu ili u blizini Avale, dobijate i neverovatan pogled, a uvek se možete ušuškati i na lokacijama poput Grocke. Ipak, kada su u centru vašeg interesovanja placevi, Beograd u svojoj ponudi nema samo prigradska naselja. U zavisnosti od toga da li tražite građevinsko ili neki drugi tip zemljišta, vašim potrebama mogu odgovarati i parcele bliže centru.

Naš sajt u ponudi ima više placeva u građevinskoj zoni, a naši agenti neprestao rade na pronalaženju novih i atraktivnih lokacija u Beogradu.

sortiranje

Nema opcija

Avalska

Železnik, Čukarica

Izdvajamo iz ponude
33 a
zemljište
DA
sportsko-rekreativna
Delimično
NE

Prodajemo odličan plac na samom putu prema Železniku, na teritoriji opštine Čukarica, u neposrednoj blizini Ibarske magistrale i Metroa.Plac je površine 33 ara, sa približnim dimenzijama 185m x 23m2. Planski osnov:Plan detaljne regulacije naselja Savska i Jezerska terasa, opštine Čukarica;Plan detaljne regulacije za zonu komercijalnih sadržaja na području između Ibarske magistrale, deonica autoputa Dobanovci-Bubanj potok, potoka Mastirine i kružnog puta, gradska opština Čukarica;Plan detaljne regulacije za komercijalnu zonu zapadno od Ibarske magistrale (od petlje na Labudovom brdu do petlje sa kružnim putem), opština Čukarica. Katastarska parcela se prema Planu detaljne regulacije naselja Savska i Jezerska terasa, opštine Čukarica nalazi u zoni Sp2 u bloku 110 delom u površinama ostalih namena-zelene površine u zoni 3D, delom u površinama javnih namena predviđenih za sportske objekte i komplekse, delom u površinama namenjenim za javne objekte I komplekse (vatrogasna stanica, delom u javnim površinama u okviru infrastrukturnog koridora I preostalim delom u javnim saobraćajnicama. Trenutno je moguća izgradnja samo montažnih objekata. Mogućnost kupovine parcele pored od 35ari i formiranja veće parcele. Plac je uknjižen na prodavca (fizičko lice) 1/1. ZAINTERESOVANIM kupcima prosleđujemo Informaciju o lokaciji nakom elektronskog potpisivanja Potvrde o gledanju. Posrednička naknada je u skladu sa Opštim uslovima poslovanja Posrednika "DIVIS NEKRETNINE" d.o.o.

232400